Auto-Created-3
01 Aralık 2018 ( 422 izlenme )
Reklamlar

 3 şehit!

Fırat Kalkanı bölgesine sızmaya çalışan YPG'li teröristlere ÖSO tokadı: 3 şehit!
YPG/PKK'lı teröristler, dün gece Suriye'nin kuzeyinde Fırat Kalkanı Harekatı ile temizlenen bölgelerdeki muhaliflerle 3 noktada çatışmaya girdi.

Fırat Kalkanı bölgesine sızmaya çalışan YPG'li teröristlere ÖSO tokadı: 3 şehit!
 
  
Terör örgüt YPG/PKK, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı Harekatı ile terörden arındırılan bölgelerdeki askeri muhaliflerle 3 noktada çatıştı. Teröristlerin saldırlarını püskürten askeri muhaliflerden 3 kişi şehit düştü.

3 noktada çatışma
YPG/PKK'lı teröristler, dün gece geç saatlerde Suriye'nin kuzeyinde Fırat Kalkanı Harekatı bölgelerindeki Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) mensuplarıyla 3 noktada çatıştı.


Sızma girişimi engellendi
Kilis'in karşısındaki Azez ilçesinin güneyinde, muhaliflerin kontrolünde bulunan Kelcibrin köyü ve Bab’ın batısındaki Able bölgelerinde, sızmak isteyen YPG/PKK'lılarla çatışma yaşandı.

3 Muhalif şehit düştü
Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Able'de meydana gelen çatışmalarda muhaliflerden 3 kişi şehit düşerken, bölgeye sızmak isteyen terör örgütü üyelerinden de ölen ve yaralananlar oldu.

ABD korumasındaki Münbiç'ten saldırdılar
Bunun yanı sıra ABD öncülüğünde, Münbiç ilçesinde varlığını sürdüren YPG/PKK, ilçenin kuzey batısında muhaliflerin kontrolündeki Hamran bölgesine de saldırı girişiminde bulundu ancak bu muhalifler tarafından geri püskürtüldü.

Amaç, saldırılarla huzur bozmak
Terör örgütü YPG/PKK, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve ÖSO tarafından özgürleştirilen sivillerin yoğun yaşadığı bölgelere saldırılar düzenleyerek bölge halkının huzurunu bozmaya çalışıyor.

Yeni Akit gazetesi

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dolar düşüşe geçince yine harekete geçtiler son mesajı gündeme bomba gibi düştü ABD'nin hamlesi sonrası Erdoğan ile Putin görüştü! Perde yıkarken kabartma tozu kullanırsanız…