Auto-Created-3
13 Ağustos 2018 ( 862 izlenme )
Reklamlar

ABD'yi rahatsız etti

**********



Türkiye'nin büyük devlet refleksi göstermesi ABD'yi rahatsız etti

ABD'nin dolar üzerinden Türk ekonomisine düzenlediği operasyonun perde arkasında Türkiye'nin bölgesel anlamda özellikle askeri alanda büyük devlet refleksini göstermesi yatıyor. Türkiye'nin bu refleksi hem ABD'yi hem de terör örgütü PKK/PYD'yi rahatsız ediyor. Stratejist Eray Güçlüer konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.



Türkiye'nin BRICS toplantısına davet edilmesi, S400, F35 ve Türkiye'nin İdlibKandil hattına kurduğu güvenlik koridoru... Tüm bunlar Türkiye'nin bölgede büyük devlet olma ve bağımsız davranma refleksi olarak görülüyor. ABD ve terör örgütü PYD ise bundan bir hayli rahatsız.

Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi, Grafoloji Uzmanı Dr. Eray Güçlüer, konuya ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. BRISC toplantısına değinen Güçlüer, "Konu sadece casus papaz değil" dedi.



BRICS TOPLANTISI VE S400 KONUSU

"Dünya nüfusunun yüzde kırkı, sanayinin üçte biri ve tarım üretiminin yüzde ellisi BRICS ülkelerine ait ve Türkiye bu toplantıya öçzel davetli olarak katıldı. Konu sadece casus papaz değil. Arkadaki büyük resmi de görmemiz lazım. BRICS ve S400 meselesini de unutmayalım. İran konusunda yaptığı gibi. Türkiye S400 almazsa hava savunmasını nasıl sağlayacak?"



Yeni akit gazetesi 


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan’ı seçtiyseniz bedelini ödeyeceksiniz Uzmanlar Erdoğan'ın Venezuela tutumunu yorumladı Çünkü.... 15 Şubat’ta başlıyor. Erdoğan duyurmuştu. PTT’ye gidenlere…