Auto-Created-3
12 Ağustos 2018 ( 933 izlenme )
Reklamlar

AMERİKA ASIL ŞİMDİ YANDI


AMERİKA ASIL ŞİMDİ YANDI 
İlginç iddia: Türkiye, ABD'ye karşı İran, Rusya ve Suriye ile anlaştı
CNN Türk Haber Koordinatörü İrfan Sapmaz, Türkiye'nin Suriye ile anlaştığını ve ABD'ye Münbiç üzerinden cevap verileceğini iddia etti.
İlginç iddia: Türkiye, ABD'ye karşı İran, Rusya ve Suriye ile anlaştı


Haydut devlet ABD'nin Türkiye'ye ekonomik savaş açmasının ardından CNN Türk Haber Koordinatörü İrfan Sapmaz'dan ilginç bir iddia geldi.

Sosyal medya hesabından Türkiye'nin yeni bir hamle yapacağını öne süren Sapmaz, "Müthiş gelişme: Türkiye, Rusya, İran ve Esad Rejimi ABD’ye karşı birleşti. ErdoğanPutin tel görüşmesinin ardından Esad İdlip’i dün vurmaya başladı. Türk gözlem noktalarının bir kaç km ötesindeki DAEŞ hedefleri vuruldu. 4 ülke Suriye’de ABD’yi temizleyecek." iddiasında bulundu.



"HERKES BEKLESİN"

Gelen yorumlara cevap veren İrfan Sapmaz, "Çokları TSK’nın ve ÖSO’nun Afrin’i alamayacağı ve hatta bu harekatın gereksiz olduğunu söylerken biz Afrin’in mutlaka teröristlerden temizlenmesi gerektiğini ve temizleneceğini 66 gün boyunca Suriye’den bildirdik. Afrin temizlendi. Herkes beklesin görsün neler oluyor Suriye’de." dedi.



"BÖLGEDE TÜM DENGELER DEĞİŞECEK"

"İrfan abi ya çok sağlam istihbarat aldın yada sağlam yanılıyorsun." yorumuna ise Sapmaz, "Biz az konuşur öz konuşuruz. Türkiye yeni bir hamle başlattı. Türkiye’yi bu hamleye zorladılar. Türkiye güçlü ve imanlı bir ülkedir.Bu ülkenin gerçek sahipleri ve vatansever evladları gereğini yapacaktır.Mümbiç’i yakın takibe alınız lütfen. Bölgede tüm dengeler değişecek." cevabını verdi.

yeni akit

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Şeytan’ın Yardımı Çin'den skandal hamle! Sapkın uygulama PUTİN'DEN HAKAN FİDAN'A İLGİNÇ SÖZLER ! İşte petek bal hakkında tüm bilinmeyenler…