Auto-Created-3
30 Aralık 2018 ( 1013 izlenme )
Reklamlar

Balyozcuların yeni küstahlığı! 'Akar'ı davet ederseniz biz gideriz'

Balyozcuların yeni küstahlığı! 'Akar'ı davet ederseniz biz gideriz'
Balyoz darbe girişimi vardıyoktu tartışmaları sürerken, darbeci kafanın ne kadar küstah olduğu, bugün dahi kendi komutanlarına saygısızlık ettikleri bir defa daha tescillendi.
 Balyozcuların yeni küstahlığı! 'Akar'ı davet ederseniz biz gideriz'

KAYNAK

 yeniakit.com.tr 

Genelkurmay Başkanlığı koltuğunda yıllarca oturan, şu an da Milli Savunma Bakanı olan Orgeneral Hulusi Akar'a yönelik, balyozcuların küstahlığı, "Bunlar darbe de yapar, komutanlarını da asar" dedirtti.

Türker Ertürk isimli bir amiralin anlatımı ile ortaya çıkan ve medyada tartışmalara sebebiyet veren iddiaya göre, Hulusi Akar ile aynı yıl Harbiye'den mezun olan arkadaşları, milletin parası ile yapılmış Kalender Orduevi'nde, sınıf yemeği tertiplediler.

Akar'ın yemeğe katılmasına itiraz ettiler
Eşsiz Boğaz manzaralı, ucuz yemeklerin yenildiği, milletin parası ile finanse edilen Kalender Orduevi'ndeki bu yemeğe, tesadüfen orada bulunan Hulusi Akar'ı da davet etmek isteyen sınıf arkadaşlarından birisi, tepki ile karşılaştı.

İddiaya göre, Hulusi Akar'ı davet etmek isteyen sınıf arkadaşına, diğer subaylar sanki babalarının evinde yemek düzenlemişler gibi itiraz ettiler.

"Akar'ı da davet ederseniz, biz gideriz" diyerek, bu ülkenin genelkurmay başkanına, bir orduevinde küstahlık yapan sözde subaylar, yemeklerini yiyip, dağıldılar. 

Hafızalara ise, "Verilmiş sadakamız varmış.. Allah, bu ülkeyi Balyozculardan korumuş" gerçeği nakşedildi. 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eşinin cebimde öyle birşey buldu ki Eşinin Konuşmasını Dinleyen Adamın Dünyası Yıkıldı… Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a sert HDP tepkisi! NİHAT GENÇ MUHARREM İNCE'YE ÖYLE SÖZLER SÖYLEDİ Kİ