Bu kadarını da beklemiyorduk


Hiç tahmin etmezdim 

>>>>

Son zamanların çok konuşulan isimlerinden Seda Sayan Paris'de yaşadığı olayla gündem oldu. Biz de ünlü isimlerin rezil oldukları anları sizler için bir araya getirdik.
Ünlü şarkıcı Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten'le çıktığı Paris gezisinde büyük bir skandal yaşadı. Biz de bunun üzerine sizlere ünlülerin rezil olduğu anları araştırdık.

Dünyaca ünlü, hepimizin severek takip ettiği yıldız isimlerin başına gelen bazı kötü durumlar var. Hepimiz başımıza kötü olaylar geldiğinde hayata küserken, acaba ünlü isimler bu olaylar karşısında nasıl tepkiler veriyorlar? 

Ünlülerin rezil olduğu fotoğraflar nasıl?
Her günlerinin güzel geçtiğini düşündüğünüz ünlülerin de aslında kötü geçirdiği ve unutmak istediği anıları var. Gerek günlük hayatlarında gerek özel günlerinde gerekse konserlerinde başlarına gelen felaket olaylar mevcut. Bu olayları profesyonelce yönetebilmeyi bazıları başarabiliyorken, bazıları ise maalesef başaramıyor.

 Başlarına gelen rezillikler, tüm dünya tarafından konuşuluyor ve hiç kimse bu olayları unutmuyor. Basın mensuplarının sürekli peşlerinde oluşu yaşadıkları hiçbir olayın gizli kalmamasına sebep oluyor. Normal hayatlarında bile sürekli izlenen bu ünlülerin, gizli kalmasını istedikleri olaylar bile bir şekilde tüm dünya tarafından duyuluyor ve dijital ortamlarda sonsuza dek kalıyor. İsteseler de bir şekilde sosyal medyanın, basının ya da dijital ortamda herhangi bir mecrada kalmaya mahkum olan bu içerikler yüzünden yaşadıklarını unutamıyorlar. Bazılarının başlarına o kadar fazla rezillik geliyor ki sırf bu yüzden olayları hatırlamıyorlar...

Ama tabii ki hatırlamadıkları olayları bile bir süre sonra onlara hatırlatan kişi ya da kişiler ortaya çıkıyor. Kimilerinin kıyafetleri konser ortasında yırtıldı, kiminin ayakkabısı yolda fırladı, kiminin kendi isteği ile giydiği kıyafetleri sosyal medyada alay konusu oldu... Bazı sosyal medya kullanıcıları bu olayları talihsizlik olarak değerlendirdi, bazı kullanıcılar ise prim yapmak ve konuşulmak için bu tarz olayları bilinçli bir şekilde yaşadıklarını söyledi. Kim bilinçli bir şekilde tüm dünyaya rezil olmak ister ki?

Dünyaca ünlü isimlerin başlarına gelen bu olaylar karşısında gülüp geçtikleri ve yaşadıkları her basına sızan olayda sakin kalabilmeyi öğrendikleri profesyonelliklerinden kaynaklanan bir yetenek. İşte rezillikleri ile tüm dünyada alay konusu olmuş ünlülerin o anları...

Seda ve Çağlar çiftine büyük darbe!
Geçtiğimiz günlerde balayına Paris'e giden çift ünlü restoranda yemek yemek istedi. Fakat çift, hiç beklemediği bir şeyle karşılaştı. Paris’in en ünlü mekanlarından olan L'Avenue'ye giderek eğlenmek isteyen Sayan ve Ökten'e bakın neler oldu...

devamı için görsellere tıklayınız
Reklamlar