Auto-Created-3
03 Şubat 2019 ( 758 izlenme )
Reklamlar

Çantasının tamamı parayla doluydu kayboldu bulunduğunda ise karakolda secde etti

Çantasının tamamı parayla doluydu kayboldu bulunduğunda ise karakolda secde etti

İstanbul’da yaşamını sürdüren vede yakın dostunu ziyaret etmek amacıyla gitti Sivas şehrimizde halk otobüsünde 3 senedir biriktirdiği 12.000 TL’sini unuttu.

Gambiya vatandaşı Edrissa Kabba’nın parası polis ekiplerimizce bulundu. Emniyette polis arkadaşlar tarafından parası teslim edilen Kabba mutluluktan sevde etti.

2016 senesinde Gambiya’dan çalışmak amacıyla İstanbul’a gelen Edrissa Kabba (25) 3 sene boyunca kemer vede cüzdan satarak 12.000 lira biriktirdi. Biriktirdiği parasıyla arkadaş ziyareti için yolcu otobüsüyle Sivas’a gelen Kabba arkadaşıyla beraber halk otobüsüne bindi.

Bu esnada otobüs şoförüyle bir vakit konuşan Kabba 12 bin lirasının içinde bulunduğu sırt çantasını halk otobüsündeki koltuğa bıraktı. Arkadaşıyla birlikte halk otobüsünden indiği andan sonra Kabba sırt çantasının yanında olmadığını o an fark etti.

Bunun ardından Kabba, Üçlerbey Şehit Ali Yüce Polis Merkezi Amirliği’ne gelerek çantasını kaybettiğini üzülerek söyledi.



Çantasından hiç umudu yoktu zira içi parayla doluydu gördüğü an karakolda ise sevinçten secde etti: Sırt çantasını bulmak için çalışma başlatan polis merkezi bünyesindeki araştırma ekibi Kabba’nın bindiği halk otobüsünü kısa sürede belirledi. Halk otobüsü şoförü ile irtibata geçen ekipler 12 bin liranın bulunduğu sırt çantasını şoförden teslim aldı. Polis ekiplerimiz tarafından karakola getirilen çantasını gören Kabba, mutluluktan karakolda secde etti.

Polis memurlarına teşekkür eden Kabba,”İstanbul’dan geldim. Terminalden otobüse binip merkeze geldim. Fakat ben paramı otobüste kaybettim. Çok aradım uzun süre ama bulamadım. Sonra ise Türk polisine geldim. Çok çok yardımcı oldular bana. Allah’a şükür benim para bulundu. Bu parayı 3 senden beri biriktiriyordum” dedi.

Bizlerde çok sevindik bu adamlar yıllardır ülkemizde alınlarının aklarıyla çalışıyor. Kimseye zararları yok ekmeklerinin peşindeler. Yıllardır ülkemizde saat, kemer, cüzdan, parfüm satarlar, bir kere bile kimseye yan baktıklarını görmedik, hatta dalga geçmek için yanına çağıran vatandaşlarımız var, helalinden ekmeğinin peşinden koşan siyah inci gibiler benim gözümüzde, sığınmacılar ise bunlar gibi oldu da biz mi karşı geldik, edeple gelen lütufla ağırlanır..

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Prof.Dr. İbrahim Uslu'dan kanser ile ilgili çok önemli açıklamalar... Çifte müjde! Maaşlar... Filistin'den Barış Pınarı açıklaması TÜM MARKETLERDE ZORUNLU OLACAK