Auto-Created-3
22 Kasım 2023 ( 5736 izlenme )
Reklamlar

Hepimizin kolunda var. Bu izin gerçek anlamı buymuş

Hepimizin kolunda var. Bu izin gerçek anlamı buymuş..

Detaylar

>>>>

Hepimizin kolunda var. Bu izin gerçek anlamı buymuş..

Haberdetay Haberler, son dakika haberleri, yerel ve dünyadan en güncel gelişmeler, magazin, ekonomi, spor, gündem ve tüm gazete haberleri hepsi ve detayları haberdetayda

Haberin detayları için Fo.tgrfa t.kly.nz


Çiçek aşısı yapımı 1970 öncesi yaygın olsada daha sonra da yapılmaya başlandı. Sol konunuzdaki küçük çiçek aşısının izidir. Bu aşı ile birlikte cank, çiçek oyuncak hayvanı olan variola virüsüne karşı koyması için. Aşı yapıldıktan sonra aşıdan gelenler oluşur. Daha sonra alışverişler, yuvarlak bir şekilde bırakır. İzin büyük ve okunabilir bir saldırının onun ilerleyişinde az miktarda vaccicina virüsünündendır.
Aşıdan 68 saat sonra devam eden bir şişlik görülür. 68 hafta gibi bir sürede şişlik kaybolacak yerini sivrisinek ısırığına benzer bir görüntüye bırakır. Ülserasyon ve iyileşme süresi sonrası çıban şeklini alan aşı yeri ömür boyu kalan bir iz halini alır.Batı ülkelerinde var olan çiçek hastalığı 1970’li yılların başından sonra artık görülmedi. Batı ülkelerine seyahat eden olmadığı sürece çiçek aşısı yaptırmaya gerek duyulmadı.1980’li yıllarda ise tamamen yok olduğu bütün dünya tarafından onaylanarak çiçek aşısının yapımı kesin olarak durdurulmuş.

Önemli uyarı: Günümüzde çocuklarına aşı yaptırmayan aileler olduğunu biliyoruz, bu doğru bir tavır değil. Lütfen çocuklarınıza Devletin önerdiği aşıları eksiksiz bir şekilde yaptırın. İlerde doğabilecek problemler ve hastalıklara karşı bilimin yanında olun.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hulusi Paşa’nın O Sözü ABD’li Bakanın zoruna gitmiş ve bakın ne yapmış CHP 'ye Çok sert çıkış Düzenli Kahve İçenler Bu Hastalıklardan Korunuyor Akşener’den Erdoğan'a sürpriz çağrı! '