Auto-Created-3
05 Ocak 2019 ( 578 izlenme )
Reklamlar

Çocuğun Saçını Kazıttı ve…

Çocuğun Saçını Kazıttı ve…



Almanyada yaşayan müslüman bir kardeşimizin yeni bir bebeği dünyaya geliyor. O’da Ashabı Kiram yeni bir bebek dünyaya geldiğinde ne yapıyorsa ona niyet edip bebek 7 günlük olunca saçlarını kazıtıp saçlarının ağırlığınca altını sadaka veriyor.

Bir kaç gün sonra bebeğini kontrol için doktora gidiyor doktor bebeği görünce çok şaşırıyor Bebeğinizin saçlarını siz mi kazittiniz yoksa doğuştan mi bu kadardı diyor biz kazittik deyince doktor şaşkınlığınin sebebini açıklıyor bilim adamları daha 50 gün önce bunu yenı kesfettiler.

Bebek doğduğunda 40 gün içerisinde saçlarının kazınmasinı bebeğin gözlerini kuvvetlendiriyor. Saçlarını gürleştiriyor zekasını açıyor ve daha pek çok fayda sağlıyor. Özellikle 7. Gün yapılması bu faydaları kat kat arttırıyor. Peki daha 50 günlük mazisi olan bu habere siz nasıl ulaştınız diyor.

Kadın; biz bunu Peygamber Efendimizden öğrendik diyor Alman doktor Peygamber Efendimizi şu an yaşıyor zannederek sizin Peygamberinize bilimin yeni buluşları ne kadar çabuk ulaşıyor diyor.

Genç anne; Peygamber Efendimiz sav bizden 1400 küsür sene önce yaşadı ve ahirete teşrif etti deyince Alman doktor buz kesiliyor!

Peygamberimizin hayatını araştırmaya koyuluyor. Okudukça etkilenen doktor sonunda müslümanlığı seçiyor.

Bakınız, 1 sünneti bile uygulamak bir insanın hidayetine vesile olabiliyor.

Peygamber Efendimizin bu sünneti ve tavsiyesini tüm kardeşlerimizin öğrenmesi için lütfen paylaşalım.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Banyo Yaparken İdrarını yapmak bakın neye Sebep Oluyor... Şeker Hastalığının Kökünü Kurutuyor Herkesi ilgilendiriyor İmkansızı Başardı! 1 Yıl Boyunca Şeker Yemedi