Auto-Created-3
26 Ekim 2019 ( 476 izlenme )
Reklamlar

Daha Etkili Bir Karışım Yok

Beyni ve Karaciğeri Koruyan Daha Etkili Bir Karışım Yok

Sağlık her insan için oldukça önemli ve dikkat edilmesi gereken bir konudur. Bu nedenle, sağlığınızı onarmak ya da korumak için doğal yolları tercih ediyor olabilirsiniz. 


Tam da bu noktada sizler için evinizde kolayca hazırlayabileceğiniz bir tarifimiz var!Karaciğer ve beyin sağlığınızı koruyan; damarlarınızdaki 


Yapmanız gereken tek şey; hazırladığınız karışımı sabahları aç karna içmek. Kullanacağınız malzemelerin listesi de öyle uzun değil! Yalnızca iki malzemeye 6 malzemeye 

var.


Bu bitkisel tedavi yöntemi sayesinde; sinir sistemi, kolon sağlığı, eklemler ve kemik dokusu korunur.Zerdeçal ve sütün sağlığımıza olan yararlarından uzun uzun bahsetmeye gerek yok. İki malzeme de uzun yıllardır alternatif tıpta kullanılıyor.Peki bu iki malzemenin karıştığında oluşacak etkiyi düşündünüz mü?

Eğer, bu karışımı gece uyumadan önce içerseniz yağ yakımını desteklediği bilinmektedir.


Gerekli olan malzemeler

40 g toz zerdeçal

150 mL su

Süt

Hazırlanması:Toz zerdeçalı ve suyu güzelce karıştırın.Karışımı 8 dakika kaynatın.Karışım macun kıvamına geldiği zaman ocağın altını kapatın ve karışımı 40 gün buzdolabında bekletin.Kullanımı:Karışımı her sabah ve her akşam için.Gün içerisinde 1 çay kaşığı macunu 1 bardak su ile karıştırıp için.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Flaş açıklama Hz. Cebrailin Dilinde Namaz. Sinek AK Parti anketinde Kadir Topbaş sürprizi! Erdoğan ters köşe yapacak