Auto-Created-3
04 Şubat 2019 ( 497 izlenme )
Reklamlar

Davutoğlu’ndan Durduk Yere Ortalığı Gerecek Açıklama ! O Emri O Vermiş !

Davutoğlu’ndan tartışılacak sözler


 
ski Başbakan Ahmet Davutoğlu hiç yeri ve zamanı değilken bir açıklamada bulundu Rus Uçağının düşürülmesi emrini kendinin verdiğini söyleyen Eski Başbakan Düşüren Pilotunda fetocu olmadığını iddia etti uzmanlar Rusya ile Aramız iyi iken böyle bir açıklama yapmasının manidar olduğunu dile getirdi 

PİLOT FE TÖ’CÜ DEĞİL

Komisyona ilettiği metinde Rus uçağının düşürülmesiyle ilgili de değerlendirmede bulunan Davutoğlu, uçağı düşüren pilotun FE TÖ üyesi olmadığının belirlendiğini dile getirerek şunları söyledi:

ANGAJMAN KURALLARI TALİMATINI BEN VERDİM

“Talimatını verdiğim angajman kuralları Rusya dahil hiçbir ülkeyi hedef almamıştır, ancak aynı angajman kuralları hangi ülkeden olursa olsun savaş şartlarındaki bir ülkeden hava sahamızı ihlal eden bütün hava araçlarını kapsamıştır. 


 
Bu olayda uçağı düşüren pilotun F ETÖ/P DY ile irtibatlı olup olmadığı hususuna gelince, angajman kuralları konusunda talimat veren bir Baş bakanın, Genelkurmay Başkanı ya da Hava Kuvvetleri Komutanı’nın, bu angajman kurallarının hangi askerimiz tarafından nerede ve ne zaman uygulanacağı konusunu öngörmesi mümkün değildir.

ÖRGÜT BAĞLANTISI VARSA TETKİT EDİLMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİM

Pilot ya da TSK mensubunun örgüt bağlantısı varsa tetkik edilmesi gerektiğini söyledim. Genelkurmay Başkanımız daha sonraki görüşmemizde pilotun geçmişini ve ilişkilerini araştırdıklarını ve somut bir irtibat tespit edilemediğini bildirmiştir.”62. Hükümetin Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun yaşam öyküsü oldukça çarpıcı. 

Başbakanlık Başdanışmanlığından, Başbakanlığa uzanan hayatında 5 dil öğrenen Davutoğlu, hastaneye yetiştirilemeyen annesi Memnune Hanım’ı kaybettiğinde henüz 4 yaşındaydı.

Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959 yılında Konya’da dünyaya geldi. Ortaöğrenimini İstanbul Erkek Lisesinde tamamladı. 1983–84 eğitim öğretim yılında Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kadin sürücü Bir haftada 7 kilo verdiren diyet ABD'den tehlikeli karar! 32 yıllık anlaşmadan çekilecek Türkiye’yi iş-gal etmek için 70 milyar dolar ayırdılar