Auto-Created-3
21 Kasım 2018 ( 980 izlenme )
Reklamlar

'ErdoğanBahçeli görüşmesi için devreye önemli bir iş adamı girdi'



'ErdoğanBahçeli görüşmesi için devreye önemli bir iş adamı girdi'

 
Abdulkadir Selvi, bugün gerçekleşecek olan Bahçeli Erdoğan görüşmesini yazdı.

 
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün gerçekleşecek görüşmesi için perde arkasında mekik diplomasisi yürütüldüğünü söyledi. Selvi, bu noktada devreye önemli bir iş adamının girdiğini ileri sürdü.

Abdulkadir Selvi, "Önce başkanlar sonra bakanlar" başlığıyla yayımlanan yazısında "23 Ekim'de iki lider tarafından yerel seçimlerde ittifak yapılmayacağı açıklanmıştı. 21 Kasım'da Erdoğan ile Bahçeli'yi bir araya getiren sadece seçim hesabı olmadı elbette ki" ifadesini kullandı.

"Arka kapı diplomasisi de yürüdü. Bu süre zarfında önemli bir iş adamının devreye girip iki parti arasında mekik diplomasisi yürüttüğü söyleniyor" diyen Selvi, sözlerinin devamında Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler sonrası 'küçük' bir kabine değişikliğinin gündeme gelebileceğini iddia etti.

Yazının tamamı için TIKLAYIN 
kaynak : Hürriyet gazetesi

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kanser tedavisinde devrim olacak ilaç! gezerken upuzun bir kuyruk görür Adetiniz böyle değil mi? Süper Haber ! Türk birliği kuruldu Bakın Hangi Ülkeler Katıldı ! İşte budur !