Auto-Created-3
26 Ocak 2019 ( 1331 izlenme )
Reklamlar

Gül'ün Er'doğan'ı devirme planı devreye girdi

Gül'ün Er'doğan'ı devirme planı devreye girdi



 Usta isim Şevki Karabekiroğlu hocanın kaleme aldığı kısa yazı da o gün işaret edilerek durum şöyle özetlendi.


"Sene 1969 DP 10 yıl AP 9 yıldır iktidar Vesayet kurumu CHP ye millet asla iktidarı vermiyor. Sağı bölmekten başka çare kalmıyor MNP ve MHP kurularak sağdan Muhafazakar ve Milliyetçi oylar ayrılıyor Sonra AP içinden bir grup daha ayrılıyor Ferruh Bozbeyli DP yi kuruyor 1973 seçimlerinde CHP birinci çıkıyor ve MSP ile birleşip iktidar oluyor.Takvimi 50 yıl ileri alın ve yeni bir yerleştirme yapın bakalım. 2023 ne olacak?

kısacası 2023’e doğru Abdullah Gül hazırlanmaya başlandı. Amaç Erdoğan’dan oy kopartacak bir kitle partisi ortaya çıkarmak. Çünkü bazı kişiler Akparti’ye kızsa da  C H P’ye gitmez iyi Parti’ye gitmez bir MHP’ye gider ama MHP’de akparti yanında. Saadeti ise takmaz. Ama Abdullah Gül’ün kuracağı parti eğer güçlü meydana çıkar ise o zaman bazılarına alternatif olacaktır. Buda onların oraya kayarak oyuna gelmesine vesile olacak


 Erdoğan’dan oy koparanlar Erdoğan’ı köşeye daha kolay sıkıştırabilecek. Tüm plan bu. Abdullah Gül hamlesi çok sinsi bir şekilde gelecek. Bu algıya ve oyuna dikkat etmek gerek. Lütfen sizde gönderinin çok  daha fazla kişiye erişmesi  ve daha fazla insanın bilinçlenmesini sağlayalım  diye  beyenerek veya paylaşarak buna destek olabilirsiniz şimdiden çok teşekkürler Allah’a emanet olun.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Türkiye oraya girdi' Türkiye'de de uygulansın diyenleri duyar gibiyim .Yorum sizin AK Partili vekilin gözyaşlarıyla anlattığı konuya 5 partiden destek 2. Kıbrıs Savaşı Başlıyor! Neler Oluyor?