Auto-Created-3
30 Ocak 2019 ( 721 izlenme )
Reklamlar

Hulusi Paşa’dan ABD’ye soğuk duş Şimdi ne yapacaklar

Hulusi Paşa’dan ABD’ye soğuk duş Şimdi ne yapacaklar
 

 
Amerika Türkiye’ye durmadan YPG ye karşı bir savaş olursa benim işte şöyle olur böyle olur gibi tehditler vermesine rağmen bugün Hulusi Paşa dan Amerika’ya soğuk duş etkisi yaratacak bir açıklama daha geldi Hulusi Paşa açıklamasında; “Türk Silahlı Kuvvetleri kendisine düşen görevler çerçevesinde her türlü hazırlığı yaptı,


 
her türlü hazırlığı tamamdır. Yeri ve zamanı geldiğinde Münbiç’te de Fırat’ın doğusunda da gerekli faaliyetler, görevler yerine getirilecektir.” dedi. kısacası Amerika’nın tehdidini zerre takmayan Türkiye yakında menbiç operasyonun başlayacağını dile getirdi. Diğer yandan Venezuela ordusunun darbeyi reddedip maduronun yanında kalması ise Amerika’ya bundan önce yapılmış soğuk bir dustu.

ondan önce de Amerika’nın Çin ile ticaret Savaşı’ni yaparken en sonda kendisinin pes edip ticaret savaşın durdurması ayrı bir soğuk dustu.


 
Ondan da geçtik tüm ülkeler venezuella muhalefet liderini tanısın demesine rağmen Yunanistan’ın bile muhalefet liderini değil maduro’yu tanıması O da apayrı bir soğuk dustu. kısacası şu an Amerika bitiyor eriyor bir kağıttan kaplan gibi sadece konuşuyor. Artık hiçbir ülke hiçbir güç küçük bir birlik dahi onu takmıyor. Biz boşuna demiyoruz Amerika artık kağıttan bir kaplan olmuştur Osmanlı’ya zamanında hasta adam diyenler şimdi hasta adam olmuştur. İnşaallah çöküşünude hızlı bir şekilde olduğunu hep beraber göreceğiz

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Anlaşma imzalandı! Türkiye Sudan'dan petrol çıkartacak ÇİN'DEN AÇIKLAMA Kulağa viksli pamuk koymanın şaşırtıcı etkileri.. Bir inşaat amelesi doktora gidip haftalardır tuvalete çıkamadığını söylemiş .