Auto-Created-3
28 Ocak 2019 ( 321 izlenme )
Reklamlar

İftira İle İlgili Kıssa

İftira İle İlgili Kıssa

Bir yahudi, gelip devesinin çalındığını söyleyerek bir Müslümana iftira atar. Hadiseden habersiz olan, müslümanı çağırırlar, yahudi iftirasını tekrarlar. Müslüman, bu yalan iftiradan ne söyleyeceğini şaşırır ve ellerini kaldırarak,

”Ey ALLAH’IM! Sana herşey malum, sen herşeyi en iyi bilensin, bu deve benim öz malımdır şimdi ise, bu musibet başıma geldi.”dedi ve Hz. Peyganberimize dönerek:
Ya RESULALLAH! Senin verdiğin hüküm haktır ne olur bu gerçeği bir kere de şu deveden sorun;diye yalvardı.

Hz Peyganber(sav)deveye dönerek: Ey deve sen kimin malısın? Konuş buyurdu, deve dile gelerek konuştu. Ya RASULALLAH! ben bu müslümanın öz malıyım, bunlar yalancı şahitlik yapıyor dedi.
Bunun üzerine Hz Peygamberimiz(sav) o müslümana;

Ey müslüman! söyle bakalım, sen ne gibi hayırlı işler yapmışsın ki, ALLAHU TEALA, senin hatırın için bu deveyi konuşturdu. YA RASULALLAH! Ben her gece senin üzerine on kere salevat getirmeden, okumadan uyumam dedi.

Yüce peyganberimiz(sav)dediki; ”Sana müjdelerimki, bu salevat hürmetine bu dünyada temize çıktın, üzerindeki bela ve musibetten kurtuldun. Ahirettede cehennem azabından kurtulacaksın (kurtuldun)”buyurdu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Siyaseti sallayan iddia! Bu daha iyi günleri Kızın odasi Eski FBI çalışanı uyardı: Süper güçten ABD’yi çıldırtacak Türkiye ile birleşme çağrısı!