Auto-Created-3
12 Eylül 2018 ( 868 izlenme )
Reklamlar

İnce'den çarpıcı açıklamalar.. Muharrem İnce o gece  ...


İnce'den çarpıcı açıklamalar.. 

Muharrem İnce o gece  kaçırılmamış...



Muharrem İnce, canlı yayında Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Seçim gecesi yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulunan İnce, CHP’de Genel Başkanlığa bir kez daha aday olmayacağını açıklamasına rağmen Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısı yapmasına ilişkin “Şartlar değişebilir. O da Baykal'a aday olmayacağım demişti.

Ama şartlar bunu gerektirdi ve oldu" ifadelerini kullandı. İnce, İBB Başkanı adaylığıyla ilgili de, “Ben önümüzdeki dönem cumhurbaşkanı adayı olacağım. Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi ne olur bilemiyorum" dedi.

CNN Türk canlı yayınında Ahmet Hakan’ın sorularını yanıtlayan Muharrem İnce’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"4 mayıs günü aday oldum. 51 gün içinde çalışma yattık. Devlet eşittir parti olmuş bir partiyle yarıştık. Devletin tüm imkanlarını kullanan Erdoğan'la yarıştım. İlk kez 30 barajını aştık. Ecevitten beri, 41 yıl sonra. İlke kez kazanabiliriz umudunu yerleştirdik. Meydanları doldurduk.

Dün İzmir'deydim. Belediye Başkanı'mız diyor ki hiçbir mitingde böyle kalabalık görmedim dedi. Medyada yer alamadık ama sosyal medya bize aitti. İnsanlar hayal kırıklığına uğradı. Seçim gecesi neden ortaya çıkmadım. Parti başkanı 2. tura kaldık dedi, televizyonlar kaybettiğimizi söylüyor. Akşener, Kılıçdaroğlu çıktı mı? Ben neden çıkayım. Herkese diyorum ki oyuna gelmeyin. Bu seçimde başaramadı ama önümüzdeki seçimde başaracağız umudunu yükseldik

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

KARACİĞERİNİZDE PROBLEM OLDUĞUNUN GÖRMEZDEN GELİNMEMESİ GEREKEN 4 BELİRTİSİ Karaciğer hastalığının belirtileri! Deniz Çakır'ın sözlü taciz ettiği kadınların avukatından yeni bir açıklama! Araç sahipleri dikkat! 'Türk icadı'nı taşıyana ceza Simitçi Ali