Auto-Created-3
15 Ocak 2019 ( 499 izlenme )
Reklamlar

İşte budur. Türkiye budur. Artık..

İşte budur. Türkiye budur. Artık..



Erdoğan Trump ın dün attığı tehditkar tweetlerine karşın bugün telefonda çok açık bir şekilde konuşarak Türkiye’nin karanlığını birebir dile getirdi. konuşmada Kürtleri artık onu sür memeleri gerektiğini Kürtlerle ilgili hiçbir sorunumuz olmadığını ama YPG PYD yi her türlü vuracağımızı dile getirdi.

Aslında trump’ın bu yaptıklarının da bir anlamı yok çünkü telefon konuşmasında ise dışişleri bakanın aktardığına göre Trump çok sakin bir şekilde cevap verdi ve mutabık bir durum oluştu. Trump Avrupa’da yaptığı gibi zannetti ki yine böyle sert bir tavır ile geri adım arttırabilirim.

Ama attığı tweet karşısında Türkiye’nin ondan daha sert açıklamaları karşısında Trump bu blöfunun hiç bir işe yaramayacağını gördü. şu an Trump sadece son dakikaları oynuyor ama bunu tüm dünya biliyor ki biz oraya 80.000 askeri artı 60.000 öso askerini boşuna yığmadık.

Oraya öyle bir savaş vermeye geldik ki bir daha çıkmamak üzere. işte bunu gördükleri için İngiltere dahi oradan çıkıp Amerika’nın çekilmesine karşı açıklamalar yapıyor. fakat göreceksiniz ki ya öyle ya böyle biz menbiç’e girdiğimiz zaman bir daha çıkmamak üzere girdiğimizi göreceksiniz.

lütfen siz de Bu gönderiyi beğenerek veya paylaşarak daha fazla kişiye ulaşmasını ve daha fazla insanın bilinçlenmesini sağlayabilirsiniz şimdiden çok teşekkürler Allah’a emanet olun.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Balyozcuların yeni küstahlığı! 'Akar'ı davet ederseniz biz gideriz' UYGUNSUZ FOTOĞRAFLARI PAYLAŞINCA ... Kanser ile savaşıyor Abdulkadir Selvi’den bomba seçim duyurusu. Savaş bu sefer orada patlayacak