Auto-Created-3
19 Aralık 2018 ( 340 izlenme )
Reklamlar

Karbonatlı Su İle Ayda 6 Kilo Verin

Karbonatlı Su İle Ayda 6 Kilo Verin




Karbonatlı su ile kilo vermek mümkündür. Metabolizmayı hızlandırarak kolay bir sindirim sağlayan karbonatlı su, bir ay içerisinde yaklaşık olarak 6 kilo vermeyi sağlamaktadır. Karbonat, vücut için birçok fayda sağlamaktadır. Mide asidine ve sindirim sistemine olumlu etkileri bulunan karbonatı, su ile birlikte tükettiğinizde kilo verebilirsiniz.

Karbonatlı su tüketirken, sağlıklı beslenmeye özen göstermelisiniz. Gün içerisinde 3 ana ve 3 ara

öğün oluşturarak her öğünde sağlıklı yiyecekleri tercih etmelisiniz. Meyve, sebze ve yağsız gıdalar, tercihiniz olmalıdır. Hazır ve işlenmiş gıdalar, kilo vermeyi engelleyen besinlerdir ve bu nedenle tüketmekten kaçınılmalıdır.


Karbonatlı Su İle Kilo Verin

Malzemeler:


1 buçuk litre su

1 tatlı kaşığı karbonat

Hazırlanışı ve Uygulanışı:

1,5 litre suyun içerisine 1 tatlı kaşığı karbonat ekleyerek karıştırın ve erimesini sağlayın. Hazırladığınız karbonatlı suyu yemeklerden yarım saat önce 2 bardak tüketin. Gün içerisinde bir buçuk litre karbonatlı su ve 1 litre saf su olmak üzere toplam 2 buçuk litre su tüketmeye özen gösterin. Hassas bir mideniz varsa karbonatlı suyu gün aşırı da tüketebilirsiniz.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Milyonlarca insana 2 bin TL müjdesi Haftada bir çiğ patlıcan yerseniz ne olur? Sakın paylaşmayın! Hapis cezası alabilirsiniz Karatay’dan Erdoğan’a +18 çağrısı