Auto-Created-3
24 Ocak 2019 ( 328 izlenme )
Reklamlar

Kavrulmuş Sarımsak Mucizesi Aklınızda Bulunsun

Kavrulmuş Sarımsak Mucizesi Aklınızda Bulunsun
Sarımsak yüzyıllardan bu yana doğal antibiyotik olarak bilinir. Mutfaklarımızda sofralarımıza tat katar, aynı zamanda içerisinde bulunan mineral, vitaminler sayesinde bağışıklık sisteminizin güçlü kalmasına yardımcı olur. 

Kavrulmuş sarımsağın ise apayrı bir faydası bulunuyor. İşte detaylar…


Vücudunuz, sarımsağın salgıladığı antioksidanları algılamaya ve serbest radikallerle mücadeleye başlıyor. 6 diş kavrulmuş sarımsak yerseniz, 2 ila 4 saat içinde vücudunuz sarımsağın içindeki faydalı maddelerden istifade etmeye başlar.


Üstelik sarımsak öyle güçlü bir antioksidandır ki yenmesinin üzerinden henüz 2 ile 4 saat geçmişken kanserli hücrelere bile meydan okumaktan çekinmez, mücadelesine hızla başlar.

4 ile 6 saat arası: Sarımsağın faydalarını algılayan vücut, dengelenmesi gereken seviyeleri düzenlemeye ve yağ yakımına başlıyor. 


İlk 4 saat içinde iyice sindirilen ve antioksidan etkisini devreye sokan sarımsak, vücuttaki 46 saat arasındaki sürede de boş durmuyor ve deyim yerindeyse alıyor sazı eline

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dolar düşüşe geçince yine harekete geçtiler Bir gece eve geç geldim Öksürüğü Giderir, Şişkinliği Önler, Tam Bir Şifa Kaynağı Doğal Öksürük Şurubu Nasıl Hazırlanır ?