Auto-Created-3
02 Şubat 2019 ( 243 izlenme )
Reklamlar

Kaymakamlığa giden İYİ Partililere büyük şok! 'Böyle bir parti yok

Kaymakamlığa giden İYİ Partililere büyük şok! 'Böyle bir parti yok'

Yerel seçimle ilgili yapacakları toplantının izni için Pendik Kaymakamlığı'na giden İYİ Partililer, ilçede böyle bir teşkilatın olmadığını öğrendiler. Habersiz parti üyeliğini silen İP'te yetkililer, Pendik İlçe Başkanlığı'nın bir hafta önce kapatıldığını ve bin 700 kişinin üyeliklerinin Yargıtay sisteminden de silindiğini doğruladı.


  

Yerel seçimler öncesi İYİ Parti'de teşkilat kapatma ve habersiz parti üyeliğini silme uygulaması başladı. İP, disiplin kuruluna sevk etmek yerine, ilçe teşkilatını tümden kapatıp partililerin üyelikleri sildi.

Ciddigazete'nin haberine göre; İstanbul'un Pendik ilçesinde seçimlerle ilgili toplantı yapmak için Pendik Kaymakamlığı'na giden partililer, İYİ Parti'nin Pendik İlçe Başkanlığı'nın Yargıtay sisteminde görünmediğini, ilçelerindeki resmi kayıtlarda İYİ Parti İlçe Başkanlığı'nın bulunmadığını, bu nedenle siyasi toplantı için kendilerine izin verilemeyeceğini öğrendiler.

Olayı Hayrettin Nuhoğlu doğruladı

Bunun üzerine hemen İYİ Parti genel merkezi arandı. İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Nuhoğlu'na durum bildirildi.

Nuhoğlu, partililere olayı doğrulayarak, "Karar önüme geldi, ben de imzaladım. Ne olacak kardeşim?" dediği iddia edildi.Reklamdır

Kapatma kararı üzerine, İP'in İstanbul'da en çok üyeye sahip olduğu Pendik'teki bin 700 üyenin tamamının Yargıtay sistemi üzerinden de silindiği ortaya çıktı.

Üyeliklerin tamamı silindi

Pendik İlçe Başkanlığı'nda genel merkez tarafından yapılan operasyonun, CHP ile yarışması için sol görüşlü bir adayın öne çıkartılmasına karşı olan partilileri uzaklaştırmak için gerçekleştirildiği iddia edildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sattığımız İHA’ların SİHA’ların namlusu bize dönerse ne olur Ya o ülke ile aramız bozulursa 80 yaşında ki kadının hikâyesi Yüksek tansiyon Türkiyeden dev hamle. Sadece 3 gün kaldı. Sonra ise