Auto-Created-3
24 Şubat 2022 ( 531 izlenme )
Reklamlar

Rusya kehaneti şaşırttı

Dünyaca ünlü kahin Baba Vanga'nın Rusya kehaneti şaşırttı


>>>>

Dünyaca ünlü Baba Vanga, yaptığı kehanetlerle bu zamana kadar birçok şeyi bildi. 1979 yılında yazar Valentin Sidorov'a Rusya ile ilgili tahminler yapan Vanga'nın, "Herkes etkilenecek ama buz gibi tek bir kişiye kimse dokunamayacak. Vladimir'in şöhreti, Rusya'nın şöhretidir" dediği ortaya çıktı.
Amerika Birleşik Devletleri'nin 11 Eylül'de saldırıya uğramasını, Avrupa'nın dağılacağını önceden bilen kahin Baba Vanga'nın Rusya'yla ilgili kehanet açıkladığı ortaya çıktı. Vanga, 1979 yılında Rusya'nın dünya liderliğini alacağını söyledi.

RUSYA'YI KİMSE DURDURAMAYACAK
Gerçek Gündem'in haberine göre, 1979 yılında Rus yazar Valentin Sidorov ile buluşan Baba Vanga, ona Rusya ile ilgili tahminini açıkladı. Baba Vanga'nın Rusya için, "Rusya'yı kimse durduramayacak, dünyanın tek süper gücü ve efendisi Rusya olacak" dediği öne sürüldü.

GERİYE SADECE VLADİMİR'İN İHTİŞAMI KALACAK
Vanga, "Her şey buz gibi çözülecek, geriye sadece el değmemiş olarak Vladimir'in ihtişamı, Rusya'nın ihtişamı kalacak" dedi. Buradaki Vladimir'in Vladimir Putin olabileceği iddia edildi.

BİRÇOK KURBAN VERİLECEK
Baba Vanga, "Birçok kurban verilecek. Kimse Rusya'yı durduramayacak. Herkes ondan uzaklaşacak ve yolundan çekilecek. Fakat aynı zamanda Dünya'nın lordu olacak" kehanetinde bulundu. İngiliz basını bu kehanetle çalkalanırken, 2018 yılında Rusya'yla ilgili bu kehanetler basına yansımıştı.

RUSYA DÜNYAYI DOMİNE EDECEK
Rusya konusunda Baba Vanga, "Her şey eriyip gidecek, yalnızca Vladimir'in şanı, Rusya'nın şanı kalacak. Rusya sadece ayakta kalmayacak, Dünya'yı da domine edecek" tahmininde bulunmuştu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Adamın biri kalkmış camiye gitmek üzere temizce giyinmiş yola çıkmış. Papa’yla İlgili Bomba İddia CHP,Saadet partisi,HDP ve İyi Parti'nin ortak İstanbul adayı ! Almanya ve Japonya o tohumların peşinde! Satmadı...