Auto-Created-3
06 Aralık 2018 ( 524 izlenme )
Reklamlar

Limon Kabuğundaki Mucizeler

Limon Kabuğundaki Mucizeler
Kısa zamanda eklemleri yeniden doğmuş gibi olmasa da , en azından rahatlatın.Limon kabuğu özellikle eklem ağrısına iyi gelir.

EKLEM AĞRILARINA LİMON KABUĞU KÜRÜ

Limon kabukları kan damarlarınızı genişletir ve rahatlatmaktadır ayrıca iltihaplara karşı savaşır. Böylece diz ve eklemlerinizdeki ağrıları yok eder. Limon kabuklarını bir kavonoza yerleştirin ve üzerilerini sızma zeytin yağı ile kaplayın. Okaliptüs yapraklarını da üzerine yerleştirin.

Kavonozun kabağını iyice kapayın ve 2 hafta kadar bekletin. Sonra ağrıyan yerlerinize (Diz ve Eklem) temiz bir bez (Gazlı bez) ile sararak uygulayın. Bu uygulamayı gece yaparsanız daha iyi olmaktadır. Tüm gece boyunca duracağı için daha iyi emilim yapar ve etkisi daha yoğun olur.

İhtiyacınız olan malzemeler ise şöyle, Sızma zeytinyağı, 2 Büyük limon, Kapaklı bir kavanoz, 5 Adet okaliptüs yaprağı, Temiz gazlı bez.

Limon kabuklarını kavonoza yerleştirin ve üzerini kaplayacak kadar sızma zeytin yağı dökün. Okaliptüs yapraklarını üzerine yerleştirin. Kavonozun ağrını sıkıca kapatın ve 2 hafta beklemeye bırakın.

2 hafta sonra hazırladığınız karışımı ağrıyan bölgeye (diz,eklem) temiz bir gazlı bez ile sararak uygulayın. Bu uygulamayı gece yaparsanız tüm gece boyunca karışımın emilimi daha yüksek olacağından etkisi daha yoğun olur.

Limonda bulunan yararlı besin maddelerinin neredeyse yarısı limonun kabuğunda bulunur. Acımsı tadından dolayı, çoğu insan kabuğunu atıp yalnızca meyvenin suyunu kullanır.

Ancak limonun kabuğunu attığınızda aslında genel sağlığınıza iyi gelecek ve hatta eklem ağrısıyla mücadele edecek çok sayıda besin maddesini de atmış olursunuz.

Limon kabuğunun limon suyuna oranla sağlığınıza yararları: A ve C vitamini açısından daha zengindir. İçeriğindeki kalsiyum ve vitaminler kemik hastalıklarını önler.
Kansere karşı savaşır. Kolesterol seviyesini düşürür.

Diz ve eklem ağrılarını rahatlatır. Kandaki pH oranını dengeler. Limon başlı başına bir şifa kaynağıyken limon kabuğu mucizesi göz ardı edilmekte.

Oysa atalarımız vitamini kabuğunda diye boşuna dememiş. Limon kabuğunu içeriğindeki C vitamini, kalsiyum, potasyum ve zengin lif bakımından limon suyundan 510 kat daha zengindir.

Ayrıca limon kabuğu içeriğinde limon yağı, sitrik asit, malik asit, hesperidin, pektin bulundurur. Limon kabuğunda bulunan esans yağlarının kan damarlarını rahatlatıp ağrı hissini önemli ölçüde azaltan iltihap sökücü bir etki yaparak eklem ağrılarını azalttığı gösterilmiştir.

Limonun kabuğu, kan damarlarını yatıştıran ve antiiltihap özelliklere sahip zengin özlü yağlarla doludur , sinir ağrısını yok etmek için mükemmeldir. Limon kabuğuyla eklem ağrıları nasıl tedavi edilir.

Malzemeler: Doğal sızma zeytinyağı, – 2 büyük organik limon, – Kapaklı bir kavanoz, Hazırlanışı:Limon kabuklarını kavanozun içine koyun ve kabukları tamamen kaplayacak kadar zeytinyağı ekleyin.

Kavanozu sıkıca kapatın ve karışımı iki hafta bekletin.Sonra, karışımınızı sargı bezinin üzerine dökün ve ağrı duyduğunuz bölgenin üzerine sarın.

Bu tedaviyi gece uygularsanız bu merhem siz uyurken cildinize iyice işleyebilir. Özellikle diz ve eklem ağrısı olanlar bir kez deneyebilir, Tedbir bizden takdir ve şifa Allah’tan. Sağlıkla kalın.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mansur Yavaş'tan adaylık açıklaması Sonunda Macera Bitti! B*MBA ANALİZ Gemi Batarken Karısının Söylediği Son Söz