Auto-Created-3
07 Şubat 2024 ( 3311 izlenme )
Reklamlar

SAAT GECE 12'Yİ GEÇİYORDU

SAAT GECE 12'Yİ GEÇİYORDU
>>>

Saat gece 12'yi geçiyor.. Durakta beklerken bir araba yaklaşıyor ve…
Saat 12'yi geçiyor.. Durakta beklerken bir araba yaklaşıyor ve…“12A ya nereden binebilirim” diye o sana sordum. Ama bir içtenda içten bir ürperti geldi nedense. Ürperti gayri ihtiyari idi. Saat geceydi ve karşımdaki bir erkekti. Erkeklerle çok muhabbetim olmaktan çekiniyordum merak ediyorum. 2425 yaştaki gençlerinde bir karşımdakı dış görünüşte de çekindim sıkıntısı çekerken bana tekrar dönüyor.


 
Bakışlarında bir anlam yüklüydü.. Anlamaya çalıştım ve; Üsküdar’a mı gideceksin bu saatte otobüse binme saat çok geç oldu belki kalkmıştır bile paran var mı ” dedi. Neden bilmiyorum cebimde param olmasına rağmen o anın tedirginliği ve telaşı ile “yok” dedim. Çantasını kurcaladı. Ne aradığını anlamaya çalıştım. Merak etmiştim, birazda ürkek ürkek geri durmaya çalışıyordum “Burada bekle hemen para bozdurup gelicem” dedi. Hiç beklemiyordum çok şaşırdım. “Hayır gerek yok çok teşekkür ederim” dedim. Çok mahcup olmuştum. Üstelik param da vardi. Israrla teşekkür edip fikrinden vazgeçirmeye çalıştım . Neyse gitti bir süre takip ettim. Hemde gecenin bu vakti.

Girdik bir kahve dükkanına 20 tl bozdurdu. Parayı alırken çok mahcup oldum çok teşekkür ettim ve elimde 5 lira tarif ettiği yere doğru gittim. İçimde garip duygular oluşmaya başladı. Kendi kendime düşünmeye başladım O an yürürken aklıma Türkiye’deki Kadın cinayetleri tecavüzler ÖZGECAN.. bir anda bunlar geçti kafamdan. Sonra bir kaç saniye önce yaşadığım olayı düşündüm.İşte kadına sahip çıkmak bu kadar kolay. Bunu yapmak bu kadar zor mu diye sordum kendime.

Erkek olmak için değerlendirilemeyecek, tüm erkekleri aynı sınıfa koymaya yetermi diyedenm yetişememiş insan kendi içinde küçük bir değere sahip olmak iste bu kadar. İnsan olarak aynı sıkıntı ve yaşam alanlarındaki tehlikelerin nedeni bu tür şeyleri aramıza nifak ve korku soksun. Dünya yaşanmak için aslında iyi bir yer. Ama kötü insanlar onu kötü hale getirir. Hepsi insanoğlunun suçu. İyi bir ortam ne kadar güzel bir ortam bu örnekte ben öyle olacak. İbret olması için lütfen olması Türkiye'de geçerli olacak ki…insan ne diyeceğini bilemiyor. Bu olayı aktaracağımız olayda büyük bir dersler var. Türkiye'deki bir gündem gündeminde yaşayan Özcan belleklerde tazeliğininin. Onun erkeksi olamaz. Kendini çevreyle insanları geziyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hakan Şükürden büyük itiraf Almanlar sattı Türkler aldı! İki dev artık onun Amerika çevrilmiş en büyük silah. Rusya 2005’te yapmak istedi ama İŞTE BUDUR !