Auto-Created-3
04 Ağustos 2018 ( 722 izlenme )
Reklamlar

Meteoroloji'den kritik hava durumu uyarısı: 

Meteoroloji'den kritik hava durumu uyarısı: 

Taşkın riskine karşı önleminizi alın!

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmeye göre Erzurum, Kars ve Ardahan'da bugün kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji tarafından yapılan son uyarıya göre bu iller taşkın riskine karşı önlem almalı.

Ağustos ayının başlarından itibaren yurdun büyük bir kısmı sıcak havanın etkisinde. Fakat Karadeniz ve Doğu Anadolu'da sağanak yağışlar devam ediyor. Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmeye göre, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Kars, Ardahan ve Erzurum çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.


ANİ SU BASKINLARINA VE TAŞKINLARA DİKKAT
Bu 3 il için uyarı yayınlayan Meteoroloji taşkınlara da dikkat çekti. Lokal kuvvetli yağışlar nedeniyle Kars, Ardahan ve Erzurum'da köprü, menfez vb. yapılarda, yan kolların birleşim yerlerinde ve akış güvenliğinin kritik olduğu noktalar ile kuru dere yataklarında meydana gelebilecek taşkınlara karşı orada yaşayan vatandaşlara karşı uyarı yayınlandı.

İSTANBUL'DA HAVA NASIL OLACAK?
İstanbul'da bugün gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor. En düşük 24 derece hissedilecek olan İstanbul'da yarın ise hava güneşli olacak.**

****

İsmail Kahraman Meclis'i babasının çiftliği gibi yönetti

Veli Ağbaba'dan şok sözler: İsmail Kahraman Meclis'i babasının çiftliği gibi yönetti

CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mazbatasında yer alan '13. Cumhurbaşkanı' ibaresinin çıkarılmasına ilişkin, "Bu karar İsmail Kahraman'ın müracaatı ile alındıysa bu işte bir hinlik var demektir. Çünkü İsmail Kahraman Meclis'i babasının çiftliği gibi yönetti" dedi.

24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından Meclis'e gelerek kayıt yaptıran CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Ağbaba, bir gazetecinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mazbatasında yer alan '13.' ibaresinin çıkarılmasına ilişkin düşüncelerinin sorulması üzerine bu kararın TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın müracaatı ile alındığını söyledi.

Ağbaba, sözlerini şöyle sürdürdü:

'UĞURLAR OLSUN'

"Bu karar İsmail Kahraman'ın müracaatı ile alındıysa bu işte bir hinlik var demektir. Çünkü İsmail Kahraman Meclis'i babasının çiftliği gibi yönetti. Makam odasındaki düzenlemeler, yeni alınan araçlar, yapılan bir sürü harcamalar… İsmail ağa burasını kendi çiftliği gibi yönetti ve gidiyor. Uğurlar olsun diyoruz kendisine. YSK kabul etmiş ama bu suni bir tartışma. İsmail ağa yapmışsa bir hinlik vardır mutlaka."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

GÜNÜN EN İĞRENÇ OLAYI Sattığımız İHA’ların SİHA’ların namlusu bize dönerse ne olur Ya o ülke ile aramız bozulursa Kadına taciz kamerada Dünya'nın sıcak kabuğu 4 parçaya ayrıldı...