Metin Akpınar'ı kınamıştı: CHP'li Bekaroğlu'nun ihracı istendi

Metin Akpınar'ı kınamıştı: CHP'li Bekaroğlu'nun ihracı istendi


Metin Akpınar’ı TBMM’de yaptığı açıklamada kınayan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu’nun ihracı istendi. 

Halk TV’nin Halk Arenası programına katılan Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ın programda kullandığı ifadelerin ardından Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçtiği ve Erdoğan’a hakaretten sanatçılar hakkında soruşturma başlattı.Soruşturmanın ardından ifadeleri alınan sanatçılar adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı.CHP’li Mehmet Bekaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaşanan Metin Akpınar, Müjdat Gezen tartışması kapsamında bir açıklama yapmış ve Metin Akpınar’ı kınadığını dile getirmişti.
 
 
Bu açıklama CHP’de yeni bir tartışmayı da beraberinde getirmiş ve Bekaroğlu’na CHP’den tepki gelmişti.Bekaroğlu’na bir tepki de Gazeteci – Yazar Merdan Yanardağ’dan geldi. Yanardağ Twitter’dan yaptığı paylaşımda CHP’li Milletvekili Bekaroğlu’nun partiden ihracını istedi.Fatih Portakal'dan flaş ceza açıklaması: 'Sen yazdıkça ben büyüyorum'İşte Merdan Yanardağ’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım: Kaynak: Metin Akpınar'ı kınamıştı: CHP'li Bekaroğlu'nun ihracı istendi 
Reklamlar
27 Aralık 2018
Reklamlar