Auto-Created-3
31 Aralık 2018 ( 546 izlenme )
Reklamlar

Mucize Kür ve Doğal Yöntem

Mucize Kür ve Doğal Yöntem
Varisli damarlar, günlük hayatta bizi zorlayan bir rahatsızlıktır. Estetik olarakta rahatsız eden bu durum için kesin çözümler aranmaktadır.
Varis sorunu için çok fazla ilaç önerisi yapılsa da insanlar doğal yöntemler aramaktadır. Bu mucize tarifle beraber siz de varis sorunlarınızı tedavi edebilir, tamamen kurtulabilirsiniz.
Bu tarifin yanında yiyeceğiniz besinler, dengeli ve düzenli beslenmek çok önemlidir. Ayrıca düzenli egzersiz yapmak ve bu sayede kan dolaşımını hızlandırmak da varis tedavisi konusunda size yardımcı olacaktır.
Bu doğal tarif için malzemeler, 3 çorba kaşığı Aloe Vera jeli, Yarım fincan elma sirkesi, 1 adet rendelenmiş havuç.
Günümüzde varisin temel sebeplerinden biri kan akışındaki düzensizliktir. Bunlar genellikle orta yaşlı ve işi yüzünden sürekli ayakta kalan insanları etkilemektedir. Kan akışındaki düzensizliği gidermek ve sağlıklı kan dolaşımına sahip olmak, varis sorununun çözümü olacaktır.
Elma sirkesi, havuç ve aloe vera jeli de içeriğindeki besin maddeleri sayesinde kan akışınızı düzenlemekte ve size sağlıklı bir cilt sunmaktadır.
Küre başlarken, malzemeleri bir kap içerisinde eşit dağılana kadar karıştırın. Yaklaşık 20 saniye mikrodalga fırında tuttuktan sonra karışımı soğumaya bırakın.
Vücudunuzdaki varisli damarların olduğu bölgelere bu karışımı sürün ve bir bandaj ile sarın. Bu işlemi yaptıktan sonra yatın ve bacaklarınızı 5 dakika boyunca havaya kaldırın. Yarım saat boyunca bacaklarınızı dinlenmeye bırakın.
Varis tedavisi için bu işlemi bir ay boyunca hafta 3 kez tekrarladığınızda göreceğiniz sonuçlar karşısında şaşıracaksınız. Ve mucizeye Şahit olacaksınız.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Çantasının tamamı parayla doluydu kayboldu bulunduğunda ise karakolda secde etti Akciğer Kanserinin En Sinsi 9 Bulgusu.. ŞAMİL TAYYAR'DAN AKPARTİ İÇİN ŞOK AÇIKLAMA! RESMEN EKRAN BAŞINDAKİLER ŞAŞIRDI İngilizler adeta çıldırdı. Hem ordusu hem medyasi