Auto-Created-3
26 Aralık 2018 ( 289 izlenme )
Reklamlar

Perde yıkarken kabartma tozu kullanırsanız…

Perde yıkarken kabartma tozu kullanırsanız…

Eğer perdelerinizi yıkarken deterjan gözüne kabartma tozu, bulaşık deterjanınıda perdeyle atarsanız perdeleriniz bembeyaz olur aynı yöntemi beyazlarınız içinde yapabilirsiniz Tecrübeyle sabitlenmiştir..

Dipnot: Perdelerinizi yıkarken bir yemek kaşığı şekeri deterjan gözüne koyarsanız perdeleriniz kolalanır ve ütü istemezİlk olarak perdelerinizi makineye katın ve en kısa programda 30 derecede yıkayınız.(Bu perdelerinizin üzerindeki tozun gitmesini sağlayacak.)

Ardından perdelerinizin yıkama suyuna 12 çorba kaşığı toz şeker ve 1 paket kabartma tozu ekleyerek yıkayın ve yıkamanın ardından durulayın. Kısa programda bu işlemi yapabilirsiniz.Daha sonra perdeleri 40 derecede, deterjanı ve tül parlatıcılarını veya rendelenmiş beyaz sabunu çamaşır makinenize katarak iyice yıkayın.

1 perdenin anlattığımız şekilde yıkanması ortalama 3 saat sürecektir. Yıkama sonrası farka inanamayacaksınız. Kesinlikle denemenizi tavsiye ediyoruz. Makinenizin sıkma işlemini iptal etmeyi unutmayın. Bu perdelerinizin kırışmasını önleyecektir.

Durulama suyuna yumuşatıcı ekleyerek perdelerinizin mis gibi kokmasını sağlayabilirsiniz. En son olarak ıslak ıslak asmayı ihmal etmeyin.Siz de perdelerinizi beyazlatmak ve parlatmak istiyorsanız bu yöntemleri deneyebilirsiniz.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI PETEK BALIN İNSAN SAĞLIĞI AÇISINDAN ÇOK ZARARLI OLDUĞU AÇIKLANDI. BAKINIZ NEDEN Saç Dökülmesini Doğal Yollarla Önlemek Aslında Bu Kadar Kolaymış İşte Denenmiş Çözümler BOŞANMADAN ÖNCE BU YAZIYI OKUYUN !!!