Auto-Created-3
28 Aralık 2018 ( 271 izlenme )
Reklamlar

Rus uzmandan korkutan açıklama: Karşı saldırı olacak

Rus uzmandan korkutan açıklama: Karşı saldırı olacak
Rusya'da, Moskova Termal Teknolojiler Enstitüsü Baş Tasarımcısı Yuriy Solomonov, ülkesine yönelik olası nükleer saldırının cezasız kalmayacağını belirtti.
 Rus uzmandan korkutan açıklama: Karşı saldırı olacak
Moskova Termal Teknolojiler Enstitüsü Baş Tasarımcısı Yuriy Solomonov, Rusya’ya yönelik bir nükleer saldırının bugün cezasız kalmayacağının ‘garantilenmiş’ olduğunu belirtti.

Yars, Topol ve Bulava gibi stratejik füzeleri geliştiren enstitünün baş tasarımcısı olan Solomonov, Rus Argumenty Nedeli gazetesine verdiği röportajda Rusya'ya yönelik bir nükleer saldırının cezasız kalmayacağının ‘garantilenmiş' olduğunu söyledi.

"Her hâlükârda karşı saldırı olacak"
Solomonov, "Rusya'da, tarafımıza yapılacak bir nükleer saldırının cezasız kalmayacağını garantileyen ve anlık saldırıda imha olmamalarını sağlayan birçok sistem bulunuyor. Her kimse her ne yaparsa yapsın, her hâlükârda karşı saldırı olacak" diye konuştu.

"Onlar da aynı şeyi yapmış olacak"
Rusya'nın karşı nükleer saldırı silahları geliştirme alanında ABD'nin 1015 yıl ilerisinde olduğunu da vurgulayan Solomonov, "Gerçekten de Amerikalılardan en az 1015 yıl ilerideyiz. Bu durum, onların bunu yapamayacakları anlamına gelmez. Eğer uğraşırlarsa, 1015 yıl sonra onlar da aynı şeyi yapmış olacak" ifadelerini kullandı.

‘Beklenmedik bir saldırının olabileceği kritik durumlarda önleyici saldırının sert koşullarında muharebe komuta ve iletişim araçlarının korunarak' karşı saldırıda bulunmanın söz konusu olduğuna dikkat çeken Solomonov, "Tüm bunlar bizim üstünlüğümüzü yarattı" diye konuştu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Görevine iade edildi Gizli rapor gerçeği ortaya çıkardı! Alman jetleri... İŞTE O 5 İŞARET Binali Yıldırım'ın yerine Bilal Erdoğan geçecek