Auto-Created-3
22 Kasım 2018 ( 313 izlenme )
Reklamlar

Rusya'dan çok kritik Prens bin Selman açıklaması!

Rusya'dan çok kritik Prens bin Selman açıklaması!
Kremlin: Putin, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile G20 Zirvesi'nde görüşebilir.
Rusya'dan çok kritik Prens bin Selman açıklaması!
 Kremlin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'la Arjantin'de düzenlenecek G20 Zirvesi'nde görüşebileceğini açıkladı.

Kaşıkçı cinayeti sebebiyle dünyanın gözü çevirdiği Prens'e en büyük destek ABD Başkanı Donald Trump'tan gelmişti. Prens bin Selman'ın bu zirvede Trump ile görüşüp görüşmeyeceği bilinmezken, Rusya'dan zirve öncesi böyle bir hamle gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

KAŞIKÇI CİNAYETİ SONRASI İLK YURTDIŞI ZİYARETİ

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürüldüğü 2 Ekim'den bu yana Veliaht Prens Bin Selman ilk kez bir yurt dışı ziyareti gerçekleştirecek.

30 Kasım ile 1 Aralık tarihlerinde Buenos Aires’te yapılacak olan G20 Zirvesine Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, İngiltere Başbakanı Theresa May, Almanya Şansölyesi Angela Merkel, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kanada’da Devlet Başkanı Justin Trudeau, ABD Başkanı Donald Trump ve Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'in de katılacağı belirtildi. 

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

ABD dışında sadece Türkiye'de olacak Ankara'da Halkevlerine operasyon Holdingin sahibi her sabah ve akşam gelip geçer iken kambura, Herkes şikayetçi idi. O ürünlerde artık %80 indirim yapıldı.