Auto-Created-3
15 Ocak 2019 ( 530 izlenme )
Reklamlar

Sütün içine Soğanı atın Öyle bir faydası var ki.

Sütün içine Soğanı atın Öyle bir faydası var ki.

Sütün içine Soğanı atın Öyle bir faydası var ki. mucize ikiliymiş..Soğanlı Süt

Gribe Karşı Soğanlı Süt Hasta mısınız? İyileşmek için soğanlı sütü deneyebilirsiniz… Son günlerde kimi duysam grip, öksürük, boğaz ağrısı…


Hastalık Günlerindeyiz, Daha Dikkatli Olmalıyız Malum bulunduğumuz günler bir mevsim geçişleri ve karmaşası yaşanıyor. Dolayısıyla hastalıklar, visürler ortalıklarda geziyor. Bizim üzerimize düşen bu mevsimlerde kendimize çok iyi bakmak ve beslenmemize çok dikkat etmektir. Eğer

her şeye rağmen hastalık gelir de bizi bulursa, şimdi sizlere vereceğimiz soğan sütünü hastalıklarınız için hazırlayabilirsiniz.


Tarif şu şekilde:1 adet soğanı rendeliyorsunuz, 1 kavanoz dolusu sütü kaynamayacak derecede iyice ısıtıyorsunuz, Soğanları sütün içine ilave edin ve kavanozun kapağını kapatıp çevresine de bir havlu ile sararak 30 dakika kadar karanlık bir yerde demlenmeye bırakıyorsunuz.


30 dakika geçtikten sonra soğanları süzüp kalan sütü 30 dakikada 1 – 2 çorba kaşığı olmak suretiyle bütün gün içiyorsunuz. Tatlandırmak İçin; Bu sütün çerisine ball koyup biraz tarçın ilave ederek tadını güzelleştirmeye çalışabilirsiniz.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Aylık 30 milyar geliri ve 40 dairesi var yaptığı iş ise.. Rusya'dan çok kritik Prens bin Selman açıklaması! Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a sert HDP tepkisi! Saray’dan kritik açıklama! Türkiye’ye maddi yardım yapılacak mı?