Auto-Created-3
29 Aralık 2018 ( 393 izlenme )
Reklamlar

Suudi isimden küstah sözler! ‘Bizim düşmanımız Türkiye’dir’

Suudi isimden küstah sözler! ‘Bizim düşmanımız Türkiye’dir’


 
Suudi Arabistan’da Prens Selman’a yakınlığıyla bilinen Suudi Gazeteci Dehham elIneyzi, katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, “İsrail Arapların düşmanı değil, asıl düşmanımız Farslar ve Türkler” dedi.

Suudi Arabistan kraliyet ailesine yakınlığıyla bilinen Suudi Gazeteci Dehham elIneyzi, “Haliciyye” televizyonundaki “İtticahat” programında, İsrail’in Arapların düşmanı olmadığını belirterek, asıl düşmanın Farsların ve Türklerin olduğunu söyledi.

Suudi gazeteci elIneyzi, sahibi Selman’ın sözcülüğünü yapmaya devam ediyor. İsrail ile ülkesinin bir sıkıntısı olmadığını söyleyen Ineyzi, asıl düşmanlarının Türkler olduğunu belirtti.


 
Yeni Osmanlılar benzetmesi

Rotana Haliciyye Tv’de, İran ile Arapların çatıştığını iddia eden ElIneyzi, “Yeni Osmanlılar” olarak nitelediği Türkiye’nin de bölgede “emperyal emeller güttüğünü” ve Mekke ile Medine’ye yeniden hükmetmek istediğini söyledi. Ineyzi, bu duruma “Suudi Arabistan izin vermeyecek” dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AK Parti'de üç büyükşehir sürprizi! Ses gelmiyor İşsize çifte gelir! Aylık 3 bin 41 lira kazanabilirsiniz... Linçten zor kurtulan genç isyan etti: Nasıl bu kadar bilinçsiz ve cahil olabiliyorlar...