Auto-Created-3
16 Şubat 2024 ( 2902 izlenme )
Reklamlar

Tevratta yazan şimalden gelen arslan İsrail’i yıkar ayeti ve perde arkası

Tevratta yazan şimalden gelen arslan İsrail’i yıkar ayeti ve perde arkası
 

 
Tevratta yazan kuzeyden gelen arslan İsrail’i yıkar ayeti ve perde arkası. Allah kime nusret verir bilemem. Ama şunu net biliyorum: İsrail’i tarihten silecek kavim, kuzeyden gelecektir!TEVRAT ŞÖYLE HABER VERİYOR “Yehuda’da bildirin ve Yeruşelim’de işittirin; Memlekette boru (siren) çalın. Yüksek sesle bağırın ve deyin : Toplanın da duvarlı şehirlere (sığınaklara) girelim. Siyon’a doğru bayrak kaldırın (ya teslim olun); (ya da ) kaçıp sığının. Durmayın! Çünkü ben (Yehova), Şimalden (Kuzeyden üzerinize) bela ve büyük kırgın getireceğim! Arslan yerinden kalktı. Ve milletleri helak edici (kavim) yola düştü. (O ), Şehirlerin harap olsun, oturanı kalmasın diye, senin diyarını viran etmek için yerinden kalktı” (Yeremya, Bap 4, Ayet 57).Yeremya’nın işaret ettiği o gün, büyük ihtimalle İsra Suresi’nde bahsi geçen şu vaade tekabül ediyor:


 
“(Ey İsrail oğulları, birinci helakinizden, yani Nebukadnezar ve Romalıların sizi yurtlarınızdan sürüp çıkarmasından ) Sonra, onlara karşı size tekrar egemenlik (devlet) verdik. Mallar ve çocuklarla sizi güçlendirdik; sayınızı daha da çoğalttık. Eğer iyi ve dostça davranırsanız iyilik ve dostluk bulursunuz. Kötülük yaparsanız yine kendinize yapmış olursunuz. Son (iki bozgunculuktan sonuncusu) bozgunculuğun zamanı gelince, yüzünüzü kara etsinler, daha önce girdikleri gibi yine mescide (Beyti Makdis’e) girsinler ve ellerine geçirdikleri her şeyi yerle bir etsinler diye (üzerinize yine düşmanlarınızı gönderiz.)” (İsra, 67) Ve eminim o gün, aynı zamanda insanların akın akın İslam’a girdikleri gün olacaktır inşallah! (Nasr (Yardım) Suresi, 23)


 
İŞTE YAHUDİLERİ KORKUTAN HZ PEYGAMBERİN HADİSİ “Müslümanlarla Yahudiler harb etmedikçe kıyâmet kopmayacaktır. O harpte Müslümanlar (gâlip gelerek)Yahudileri öldürecekler. Öyle ki, Yahudi, taşın ve ağacın arkasına saklanacak da, taş veya ağaç; ‘Ey Müslüman, Ey Allah’ın kulu, şu arkamdaki Yahudi’dir, gel de onu öldür!’ diye haber verecektir. Sadece garkad ağacı müstesna, çünkü o, Yahudilerin ağaçlarındandır.”(Müslim, Fiten, 82) Özellikle Facebook’ta Paylaşalım herkes görsün..

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmzaları attılar ama ne gazları var ne paraları FIKRA DEĞİL GERÇEK Tımarhanede delilere test yapıyorlarmış. Belinizdeki Yağlardan Kurtulun.