Auto-Created-3
15 Aralık 2018 ( 891 izlenme )
Reklamlar

Tsk Sağ Gösterip Sol Vurdu

Tsk Sağ Gösterip Sol Vurdu


 
Türk Silahlı Kuvvetleri Sağ gösterip sol vur’du terör örgütü Y P G P K K nın bulunduğu Tel Rıfat’ı vurmaya başladı. İlk belirlemelere göre çok sayıda teröristin telef olduğu  öne sürüldü. 

Cumhur başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Fırat’ın doğusuna operasyon yapılacağını açıklamasının ardından TSK nın Tel Rıfat’taki terör örgütü YPG PKK mensuplarını vurmaya başladığı öğrenildi.

ÇOK SAYIDA YPG’Lİ TELEF OLDU

Ö SO ‘ya bağlı  Suriyelilerden oluşan  yerel birlikler  ise karadan  çok önemli destek verdikleri belirtildi. Top atışlarının devam ettiği ileri sürülürken yerel kaynakların iddiasına göre, ilk belirlemelere göre terör örgütü YPG/PKK’lı 4 teröristin öldürüldüğü bildirildi. Teröristlere ait ölü sayısının daha da artacağı belirtildi.

FIRATIN DOĞUSUNA HAREKAT


 
“Fırat’ın doğusu ile ilgili ikazlarımızı yaparken aynı zamanda hazırlıklarımızı da tamamladık” diyen Erdoğan, şöyle devam etti: Suriye’de artık DEAŞ diye bir tehdit yoktur. 



Bu, bizim için bir masaldır. Fırat’ın doğusunu bölücü terör örgütünden kurtarmaya yönelik harekatımıza birkaç gün içinde başlayacağımızı ifade ettik, ediyoruz. (Fırat’ın doğusu) ABD’nin kurduğu radar ve gözlem noktalarının hedefinin, ülkemizi teröristlerden değil, teröristleri

Türkiye’den korumak olduğu aşikardır. Bölücü terör örgütünün Suriye koluna verilen silahlarla ilgili itirazlarımıza ‘ağır silah vermedik’ dediler. Mevcutları da ‘DEAŞ tehdidinin ortadan kalkması ile toplayacakları sözüyle mukabele ettiler. Kimi uyutuyorsunuz. (Fırat’ın doğusuna operasyon) Hedefimiz asla Amerikan askerleri değildir, bölgede faaliyet gösteren terör örgütü mensuplarıdır.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Köpek adamın bacağını yaladı, sonrası korkunç! Ot sandığınız o şifa Türk Ordusunun Gizli silahı Mümbiç’e gönderildi Emekli Öğretmen, Kendi Geliştirdiği Muhteşem Sistemle Doğal Gaz Faturası Ödemiyor