Auto-Created-3
18 Aralık 2018 ( 616 izlenme )
Reklamlar

TÜRKİŞ MÜJDEYİ VERDİ

Asgari ücret ne kadar olacak? Türkİş müjdeyi verdi
Milyonları ilgilendiren asgari ücret konusuyla ilgili Türkİş Genel Başkanı Ergün Atalay'dan önemli bir açıklama geldi. Atalay, "Fitre 19 lira ve 4 kişilik bir ailede bu ücret aylık 2280 lira ediyor. Asgari ücretin bunun altında olmaması gerekiyor ki, fitrede asgari ücret buğday hesabından yapılıyor." dedi.
18 Aralık 2018 Salı 17:02
Asgari ücret ne kadar olacak? Türkİş müjdeyi verdi
Asgari ücret 2019'da ne kadar olacak sorusu 7 milyon çalışanı yakından ilgilendiriyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun bugüne kadar yaptığı 2 toplantıda net bir rakam çıkmamıştı. Bugün Türkİş Genel Başkanı Ergün Atalay'dan 2019 asgari ücretine ilişkin ilk kez net bir rakam geldi. 2 gün sonra yapılacak olan komisyona da bu rakamla oturulacak. 
TÜRKİŞ MÜJDEYİ VERDİ
2019 yılı asgari ücret görüşmelerinde üçüncü toplantı, perşembe günü Türkİş Genel Merkezi'nde yapılacak. Kritik görüşmeye az bir süre kala Türkİş Genel Başkanı Ergün Atalay'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Net rakam 2280 
TÜRKİŞ Başkanı Ergün Atalay 7 milyon çalışanı ilgilendiren kritik rakamı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ziyaretinde açıkladı. Atalay asgari ücret talebinde 2018 yılı için Diyanet'in bir kişinin bir günlük ihtiyacı için belirlediği 19 lirayı baz aldı. Verdiği rakam da net 2280 lira oldu.

"Asgari ücreti aylık 2280 Lira ediyor"
Atalay, asgari ücretin 2 bin liraya çekilmesi konusunu, 4 aydır dile getirdiklerini ifade ederek, "Fitre 19 lira ve 4 kişilik bir ailede bu ücret aylık 2280 lira ediyor. Asgari ücretin bunun altında olmaması gerekiyor ki, fitrede asgari ücret buğday hesabından yapılıyor." dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Venezuela heyeti neden Çorum’da Şarj dolduğunda fişten çekmiyorsanız dikkatli bakın Ankara'da Halkevlerine operasyon 'Türkiye 100 milyar dolar kazanabilir'