Auto-Created-3
14 Ağustos 2018 ( 540 izlenme )
Reklamlar

TUVALETTE OYUN OYNADI..BAŞINA GELMEYEN KALMADI.!

TUVALETTE OYUN OYNADI..BAŞINA GELMEYEN KALMADI!



Dünya, Çin’de yaşanan akılalmaz bir olayı konuşuyor. Guangdong bölgesindeki Zhongshan’da yaşanan olayda, Çin’de bir adam 30 dakika boyunca tuvalette oyun oynayınca hastanelik oldu. Genç adam, ‘anüsünden atılan büyük bir topaktan sonra’ hastaneye gitti. Hastanede tetkikleri tamamlayan doktorlar, rektumunun bedenine olan bağını kaybettiğini söyledi.

Guangdong bölgesindeki Zhongshan’da yaşanan olayda, tuvalette 30 dakikadan uzun bir süre telefonunda oyun oynayarak oturan genç adam acilen hastaneye kaldırıldı. Genç adamın hastaneye kaldırılma sebebi ise; anüsünden vücuduna bağlı bir organın düşmesi. Doktorlar, genç adamı ameliyata aldıktan sonra bir açıklama daha yaparak, “Rektum düşmesi, birinin iç organlarının vücutla bağını kopararak dışarıdan görünür hale gelmesidir.

Dr. Su Dan, gazetecilere verdiği demeçte; Adamın rektal prolapsusu teşhisi konduğunu ve bu durum sonucu bağırsağın son bölümünün bedene olan bağını kaybettiğini, vücudun dışından görülebileceğini gösteren bir durum olduğunu söyledi. Dr. Su, ilk geldiğinide hastanın durumunun ağır olduğunu söyledi. Su, “Hastanın dört yaşından beri rektal prolapsus var, ancak şişkinlik geçmişi geride kaldı. Bu zamana kadar tedavi görmedi. Bu nedenle durumu daha da kötüydü.” dedi.

Bilgisayarlı tomografi (BT) taraması, hastanın anüsünün dışında top şeklinde bir çıkıntı gösterdi. Topağın çapı 16 cm (6.3 inç) idi. Dr Su, hastanın bağırsak duvarında çürükler ve kan lekeleri olduğunu da söyledi. Dr. Su’ya göre rektal prolapsus genellikle çocuklar ya da yaşlı insanlarda görülür. Bazı küçük çocuklar için, durum doğuştan gelen işlev bozukluğu ile ilişkili olabilir. Hasta, erken yaştan beri rahatsızlığa maruz kalmış olsa da, Dr. Su, prolapsusun nedeninin tuvalette uzun süre kalma olduğunu sözlerine ekledi.

Cerrahlar aynı gün topağı adamdan başarıyla aldı ve adamın iyileştiğini söyledi. Dr. Su’nun bir meslektaşı Dr. Lv, benzer bir duruma sahip olan herkesin durumu en kısa sürede tedavi ettirmesi gerektiğini söyledi.

Kalın bağırsağın makata yakın olan ilk 12 cm olan bölümüne rektum adı verilir ve bu bölümden kaynaklanan kötü huylu tümörlere rektum kanseri denir.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sert açıklama: Rusya haddini aştı Muzu Kaynatıp Suyunu İçin Bakın Ne Olacak! Türkiye sert gücünü kullanacak mı? Abdullah Ağar'dan çok konuşulacak cevap! Milli ilaç kanseri durdurdu