Auto-Created-3
09 Mayıs 2022 ( 1022 izlenme )
Reklamlar

ülkeleri haritadan sileriz

Şok Açıklama Türkiye dahil o ülkeleri haritadan sileriz

>>>>
Türkiye Nato’nun bel kemiğini oluşturan en önemli Ülkelerden birisi A’sker bakımından ise Nato’nun en büyük 2. O’rdusuna sahip ülke Türkiye’ninde dahil olduğu Nato İttifakını olası bir N’ükleer s’avaş durumunda haritadan silme t’ehdidi geldi Rus Federal Uzay Ajansı Başkanı Dmitriy Rogozin, n’ükleer s’avaş çıkması durumunda yarım saatte Nato ülkelerini yok edebileceklerini söyledi.

30 DAKİKADA NATO ÜLKELERİNİ HARİTADAN SİLERİZ

24 Şubat’tan bu yana devam eden Rus Ukrayna s’avaşında küresel olarak en tedirginliğe yol açan g’ündem n’ükleer s’avaş ihtimali.

S’avaşın ilk günlerinden itibaren, Rusların Ukrayna’ya s’aldırısına karşı çıkan başta A’BD ve Batı ülkelerinin sahip oldukları n’ükleer başlık sayıları tartışma konusu.

R’usya ve A’BDden konuya i’lişkin çeşitli açıklamalar gelse de özellikle Rus tarafının söylemleri Ukrayna üzerinden Avrupa’ya ve A’BDye meydan okuma olarak değerlendirildi.

P’utin yönetiminden konu hakkında son çıkış ise Rus Federal Uzay Ajansı Başkanı Dmitriy Rogozin’den geldi Rogozin, devam eden ç’atışmalar sonucunda n’ükleer bir s’avaş çıkma ihtimalini ve sonuçlarını değerlendirdi.

“Yarım saatte NATO ülkelerini yok ederiz”
Dmitriy Rogozin, böyle bir ihtimalde yarım saat içinde tüm Nato ülkelerini yok edebileceklerini söyledi Rus başkan R’usya, olası bir n’ükleer s’avaşta Ülke ayrımı yapmaksızın yakın ülkelerden başlayarak tüm Nato ülkelerini yalnızca yarım saat içinde yok edebilecek g’üce sahip.

“Buna izin vermemeliyiz”
Ancak buna izin vermemeliyiz, çünkü karşılıklı n’ükleer s’aldırıların sonuçları dünyamızın durumunu etkileyecek dünya yaşanmaz bir hal alabilir 1 milyara yakın insan ö’lebilir diye konuştu

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Raflar domuz dolu! Maalesef bunların hepsini yedik..! 19 İli Kenevir Piyangosu Vurdu ARTIK TAMAMEN YERLİ OLDU Başkaları için yaşamak