Auto-Created-3
09 Ağustos 2018 ( 894 izlenme )
Reklamlar

Yaptıklarını duyunca kanınız donacak.


Yaptıklarını duyunca kanınız donacak.

ABD’de ikisi de 27 yaşında olan Seth Welch ve Tatiana Fusari çifti duyanların kanını donduracak bir olaya imza attı. İki ebeveyn, yetersiz beslenmeden ölmek üzere olan 10 aylık kızları Mary’nin tıbbi tedavi görmesini “Hastalık kaderinde var” diyerek reddetti.
Yardım almayı reddettiler Mahkeme belgeleri, çiftin Mary’nin ölümünden bir ay önce durumunun iyi olmadığını fark ettiklerini, ancak doktorlara güvenmediklerinden dolayı yardım almasını engellediklerini ortaya çıkardı.
Mahkemeye çıkarılan anne ve babaya, eğer suçlu bulunurlarsa ömür boyu hapis yatabilecekleri söylendi.

*******************************************************************
*******************************************************************


İsrail tehdit etti: Savaşa gidiyoruz
İsrailli üst düzey askeri yetkili, gelişmelerin Gazze'ye karşı süratle bir savaşa gidildiğini gösterdiğini söyledi.


İsrail'in saldırılarıyla tansiyonun yeniden yükseldiği Gazze Şeridi'nde İsrailli üst düzey bir askeri yetkiliye göre hızla savaşa gidiliyor.

İsrail'in Yedioth Ahronoth gazetesine konuşan adını vermek istemeyen üst düzey askeri yetkili, gelişmelerin Gazze'ye karşı süratle bir savaşa sürüklenildiğini gösterdiğini söyledi.



DAHA FAZLA BİRLİK GAZZE'YE YÖNLENDİRİLECEK

Hamas'ın anlaşmadan uzaklaştığı ve savaşa yaklaştığını öne süren yetkili, İsrail ordusunun kapsamlı bir askeri operasyon durumunda daha fazla birliğini Gazze'ye yönlendireceğini belirtti.

AÇIKÇA TEHDİT ETTİ: VURULACAK ÇOK HEDEF VAR

Böyle bir durumda Gazze Şeridi'ne yakın bölgelerdeki Yahudi yerleşim bölgelerinin de boşaltılacağını dile getiren İsrailli yetkili, ellerinde Gazze'de vurulacak oldukça fazla hedefin olduğunu ifade etti.

GAZETE VATAN

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Suudi generalden küstah sözler: Türkiye’yi terbiye etmemiz lazım, kuşatma altına alalım… ÖKSÜRÜĞÜ BIÇAK GİBİ KESİYOR!-FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR..-İŞTE MUCİZE KARIŞIM TÜM VATANDAŞLARI İLGİLENDİRİYOR! YENİ DÖNEM BAŞLADI okumanızı öneririz Hayırsız evlat evi - Her şeyi sığdırdın da evine...