Auto-Created-3
16 Ocak 2019 ( 310 izlenme )
Reklamlar

Zina Yaptığını Söyleyen Kadına Öyle Bir Cevap Verdiki

Zina Yaptığını Söyleyen Kadına Öyle Bir Cevap Verdiki

 Nihat Hatipoğlu’nun programında canlı yayına katılan bir kadın, evli olduğunu söyledi ve konuşmaya başlamakta önce çok zorlandı. Fotoğrafa tıklayarak okumaya devam ediniz ve bu haberi sayfalarımızda paylaşarak çağımızın en büyük hastalığından insanların kurtulmasını sağlayalım.


Canlı yayına katılan kadın; Hocam ben çok çıkmazdayım ve çok çaresizim diye söze başladı. Öyle zorlanıyorduki konuşurken, kelimeler ağzından bile çıkmıyordu. Kadın şöyle dedi; – Hocam çok utanarak bu soruyu size sormak istemiyorum ama diyorlar ya hani erkek aldatır. – Evet – Hocam ben çok vicdan azabı çekiyorum ben evliliği bitirmeyi düşünüyorum hocam. – Erkek aldatır, o cümleyi niye kullandınız onu anlamadım?

Genelde hani diyorlar ya erkek aldatır işte evine döner . Ama ben istemeyerek bu boşluğa düştüm hocam. İstemeyerek bu hataya düştüm ve vicdanen çok rahatsızım. Evliliğimi bitirmeyi düşünüyorum. – Siz şuan evlisiniz ve evli olmanıza rağmen böyle yanlış bişey yaptınız. – Evet Nihat Hatipoğlu bu cevabı alınca önce ne diyeceğini şaşırdı, daha sonra; – Vicdan azabı çekmen lazım tabiki. Çocuklarınız var mıdır ? – Var 3 tane hocam. – Niye böyle bi yanlış yaptın peki ? – Bilmiyorum hocam bilmiyorum bilmiyorum. Çok pişmanım.

Peki sizinle düşüp kalkan bu ahlaksız herif evli midir bekar mıdır ? – Evli. – Evet. Yazıklar olsun. Ona da size de dedi ve şunları söyledi; Bir hata yapmışsınız ama hepimizin diyeceği şey günahların döneceği şey tövbedir. Tövbe edeceğiz yüce ALLAH’a döneceğiz. Bilin ki ALLAH’ın en nefret ettiği günah evlilerin zinasıdır. Yani bir insan kocasıyla anlaşamıyorsa boşanır. Ondan sonra kendisine bir yol bulur ama zina Hz. Peygamber bir hadisinde diyor ki ; ALLAH Gayyu dur. ALLAH kıskançtır. Bu ne demek?

– ALLAH kulunun, evli olan kulunun özellikle zina etmesini bundan dolayı nefretle karşılar. Bu insanın nikahı olur şu olur bu olur o ayrı mesele. Onu oturup konuşuruz tartışırız yani ayrıca bi nikah olmuş olur ne bileyim gider bekardır. Boşanmıştır. Piyasaya çok ilan edemez nikahını birisiyle beraber olur. Bunun bir izahı var deriz . Nikah kıyılmıştır. Efendim müsaittir bu evliliğe. Bi engel dini bir engel yoktur. Ama evlilik bağı devam ediyorken bunu yapması en büyük günahlardan birisidir. Sizin yapabileceğiniz benim söylebileceğim tek şey tövbe ve istiğfardır, ALLAH’a yönelmektir.Başka ne yapabilirim ? – Hocam yuvayı dağıtmak istemiyorum ama. Bu yolda da her gün her gün vicdan azabından.

– Sen yuvayı dağıtmışsın zaten (!). Bu tür şeyler yapmakla yuva dağıtılmış oluyor zaten.Erkekte yapsa aynı kadında yapsa aynı. Nikahsız olan beraberliklerden bahsediyorum, altını bir daha çiziyorum. – Hocam ben çok ALLAH yolundaydım sohbetlere giderdim, namazımı kılardım, kandil gecelerinde sabahlardım. Ben ölümümü düşünürdüm böyle bişey düşünmezdim. Hocam ALLAH aşkına ben ne yapıpta kendimi temizleyebilirim. Ben size bişey söyleyeceğim diyen hatipoğlu bu günaha düşmemenin en büyük reçetesini de vermiş oldu; Hz. Peygamber ; sizi töhmette tutacak ortamlardan uzak durun diyor. Bunun çözümü bu.Onun için cennette ağacı yasaklarken ALLAH adem ile havvaya diyor ki ; bu ağaca yaklaşmayın. Yemeyin demiyor yaklaşmayın diyor. Eğer yerseniz şu olur bu olur. Ama yaklaşmayın yaklaşırsan sonunu alamazsın.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

SGK'nın Yaptığı Özel Ödemeler. ' TÜRK'ler selanik'i geri alacak '' TSK'nın yerli silahlarının gören Yunan spikerin tepkisi Bunu İzleyipte Gururlanmayan Var mı? -Senin Allahın adil mi? diye sordu kadın, Hazreti Davud’a BUNU YAPANLAR YANDI