Auto-Created-3
23 Aralık 2018 ( 433 izlenme )
Reklamlar

Başkan Erdoğan’ın sorusu sonrası Trump’ı yanındakine dönüp

Başkan Erdoğan’ın sorusu sonrası Trump’ı yanındakine dönüp


 
Şu an size şaka gibi gelecek ama gerçek olan konuşmayi aktaracağız. konuşma Erdoğan ile Amerika başkanı Donald Trump arasında geçmekte. Olayı aktaran ABD’li yetkililer, Erdoğan’ın Trump’a “Neden hala oradasınız?”

 diye sorduğunu ve kalan DEAŞ’lılarla Türkiye’nin mücadele edebileceğini söylediğini ileri sürdü. Trump’ın ise görüşme esnasında Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton’a, “Erdoğan’ın söyledikleridoğruysa neden ABD askerlerinin hala Suriye’de olduğunu” sorduğunu aktaran yetkililer, bunun üzerine Bolton’ın, Erdoğan’ın sözlerinin doğru olduğunu teyit ettiğini belirtti. 

yani anlayacağınız Amerika’nın her zaman dediğimiz gibi bir derin gücü var ki ülkesinin başındakiler bundan habersiz bir şekilde Aslında haberleri olup çağresiz bir şekilde hiçbir şeyden haber edilmedikleri bir süreç ile devam ediyorlar yaşamlarına. çoğu kişi Amerika’nın başındaki kişinin Aslında herşeyin farkında olduğunu zannediyor ama inanın böyle değil.


 
Amerika’da her zaman bir derin devlet ve üst devlet savaşı verilmekte. Derin devlet ise oranın askeri gücü olan Pentagon. Amerika’da belki darbe olmuyor ama Pentagon her zaman sessiz darbeler ile görev aldırmalar ile bu darbeyi gerçekleştiriyor. Türkiye ise aslında Donald Trump ile değil o derin güç ile savaşıyor. Ve bu kişiler para sahibi olan rothschildlerin kapısında parantez içinde köpekler olmuş kişilerdir.

Aslında Erdoğansadece Amerika’ya karşı adım atmıyor aynı zamanda rostchillerin hükümdarlığını yaptıkları diğer önemli devletlerin ki bunun içinde Avrupa’nın birçok ülkeside dahil İsrail’i zaten saymıyoruz bunlara ve aynı zamanda Mısıra dahil suuda dahil Savaş açmakta. yani şu an birçok fark etmesek de Türkiye derin bir siyasi savaşı vermekte Amerika’ya karşı.

Karşımızdaki düşman Amerika başkanı Donald Trump değil, Onun dahi yönetildiği ve hiçbir şeyden haber etmedikleri o bilgi gücünun perde arkasındakiderin gücü derin Amerikadir. eğer siz de bu ve daha fazlasını okumak ve bunların daha fazla kişiye ulaşmasını istiyorsanız beğenerek ve paylaşarak bizlere destek olabilirsiniz şimdiden çok teşekkürler Allah’a emanet olun

perde arkası gercekler facebook sayfasıdan alıntıdır

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dünya'nın sıcak kabuğu 4 parçaya ayrıldı... 2. Kıbrıs Savaşı Başlıyor! Neler Oluyor? Adetiniz böyle değil mi? YUNANİSTAN'DAN SKANDAL