Auto-Created-3
16 Ağustos 2018 ( 953 izlenme )
Reklamlar

Bülent Turan'dan restleşme : Bu ne utanmazlık! Silin bu tweeti


Bülent Turan'dan restleşme : Bu ne utanmazlık! Silin bu tweeti

 
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP'li Muharrem İnce'nin paylaşımına tepki gösterdi. Turan, İnce'ye "Bu ne utanmazlık! Ayıp ayıp, silin bu tweeti" diye seslendi.

 
CHP'li Muharrem İnce'nin paylaşımlarına AK Parti'den çok sert tepki geldi. İnce'nin "Siz, yaptığınız hizmetlerle Yahudi Cesaret Ödülüne lâyık görülen ve bu ödülü kendine lâyık görenlersiniz." paylaşımına çok sert ifadelerle yanıt veren Turan, "Bu ne utanmazlık! Bu ödül 2. Dünya savaşında soykırımdan kaçan Musevilere büyük risklerle Türk Pasaportu vererek Nazi kamplarına gitmelerini engelleyen kahraman Türk diplomatları için verildi. İktidarda Chp vardı. Ayıp ayıp, silin bu twiti!" ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı;

Siz kime Amerika’yı anlatıyorsunuz? Siz kime antiemperyalizmi anlatıyorsunuz? Biz emperyalizme kafa tutan, milli mücadeleyi gerçekleştiren ve milli ekonomiyi kuran partiyiz.

Siz, Amerikan malı olan Büyük OrtaDoğu Projesinin Eşbaşkanlığı görevini 16 yıldır yerine getiriyorsunuz.

Siz, yaptığınız hizmetlerle Yahudi Cesaret Ödülüne lâyık görülen ve bu ödülü kendine lâyık görenlersiniz.

....

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Pankreas Kanseri'nin En Büyük Belirtisi Bu! Pankreas Kanserine Dikkat! Soğanı Kesip Elinin Üstüne Koydu. Nedenini Öğrenince Aynısını Siz De Yapacaksınız. Maduro'dan canlı yayında Erdoğan’a mesaj! Market Rafında Buldu