Auto-Created-3
16 Ekim 2018 ( 494 izlenme )
Reklamlar

Cemal Kaşıkçı'nın ailesinden Prens Selman'ı zora sokacak hamle

Cemal Kaşıkçı'nın ailesinden Prens Selman'ı zora sokacak hamle
Suudi Arabistan Başkonsolosluğuna girdikten sonra haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın aile üyeleri, Prens Selman'a dava açmaya hazırlanıyor.

Cemal Kaşıkçı'nın ailesinden Prens Selman'ı zora sokacak hamle

Arabia21.com adlı internet sitesinin haberine göre, Cemal Kaşıkçı'nın büyük oğlu hariç tüm aile fertleri ABD'ye gitti. Amerikan Kongresi üyeleri ile görüşen Kaşıkçı'nın ailesi, ABD'de Veliaht Prens Muhammed Selman'a karşı dava açmaya hazırlanıyor.

Cinayet kanıtı bulundu
Associated Press haber ajansı, Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'yla ilgili yürütülen soruşturmaya ilişkin çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Üst düzey Türk yetkiliye dayandırılan haberde, polisin konsolosluk binasında yaptığı aramada Suudi gazetecinin binada öldürüldüğüne dair kesin kanıt bulduğu ifade edildi.

Yetkilinin konuyla ilgili daha fazla detay vermediği ifade edildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

SEBEBİNE ÇOK ȘAȘIRACAKSINIZ ÖRMEDİM DUYMADIM DEMEK YOK! RESMİ GAZETE YAYINLANDI VE ARTIK HERKESE ZORUNLU Fuat Oktay acımadı makam odasından kovaladı DOĞADAKİ BU MUCİZE HASTALIĞI İYİLEŞTİRİYOR!! OKU VE PAYLAŞ İŞTE