Auto-Created-3
06 Aralık 2018 ( 376 izlenme )
Reklamlar

CHP’nin kalesi tehlikede: MHP’den Çankaya’ya bomba aday

CHP’nin kalesi tehlikede: MHP’den Çankaya’ya bomba aday


CHP’nin kalesi olarak görülen yerlerden olan Ankara’nın Çankaya ilçesine Milliyetçi Hareket Partisi flaş bir ismi aday göstermeye hazırlanıyor. 

Halen Doğan Taşdelen’in oğlu Alper Taşdelen’in CHP’den Belediye Başkanlığını yaptığı Ankara’nın Çankaya ilçesine MHP 31 Mart 2019 yerel seçimlerine çok iddialı flaş bir isim ile girmeye hazırlanıyor.Bu isim ise daha önce Doğan Taşdelen’in ardından CHP’den Çankaya Belediye Başkanlığı’nı yapmış olan Haydar Yılmaz.MHP kulislerinden yansıyan bilgilere göre MHP, Haydar Yılmaz ile Çankaya adaylığı konusunda anlaşmış durumda. Hatta iddialara göre, Yılmaz’ın MHP’den adaylığı durumunda AK Parti’nin Cumhur İttifakı çerçevesinde Çankaya’dan aday göstermeyebileceği bile ifade ediliyor.
REKLAMads by AdMatic

TAŞDELEN’E TEPKİ VARCHP’nin Çankaya’da mevcut Belediye Başkanı Alper Taşdelen ile yola devam kararı alması durumunda, MHP’nin Haydar Yılmaz ile dengeleri değiştireceği, seçimi forse ederek CHP’nin kalesini alabileceği belirtiliyor. Hakan SönmezSiyasetcafe.com Kaynak: CHP’nin kalesi olarak görülen yerlerden olan Ankara’nın Çankaya ilçesine Milliyetçi Hareket Partisi flaş bir ismi aday göstermeye hazırlanıyor. 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mansur Yavaş'tan adaylık açıklaması Şekersiz çay içenler Sınırda kriz: Sayı hızla artıyor Bakan'dan Kılıçdaroğlu'nu çıldırtacak sözler