Auto-Created-3
30 Mart 2022 ( 559 izlenme )
Reklamlar

Çirkin Analiz

O Ülke'den Erdoğan için Çirkin Analiz İşte Ayrintılar.

>>>

Türkiye’nin Avrupa’da en çok ihracat yaptığı ülke olan Avrupa’da en çok Gurbetçi Türkünde yaşadığı Almanya bir yandan ekonomik olarak Türkiye ile çok iyi ilişkileri olsa da diğer taraftan Ülkemizin kuyusunu kazmak için elinden gelen herşeyi yapıyor Ukrayna için hiçbir şey yapamayan açıklama yapmaktan bile k’orkan Almanya Reisi Cumhur Recep Tayyip Erdoğan’ı çirkin ithamlar ile h’edef aldı Alman Bild gazetesinde yayımlanan bir analizde, Türk Dışişleri’nin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ukrayna R’usya b’arışı için gösterdiği çabalar gözardı edildi

BAŞKAN ERDOĞAN HAKKINDA ÇİRKİN İTHAMLAR

Ukrayna’yı R’usyaya karşı kışkırtan, s’avaşın başlamasının ardından a’mbargo, s’ilah yardımı ve Zelenskiy’i “alkışlama” dışında b’arış için bir adım dahi atamayan Batı dünyası, Türkiye’nin iki ülke arasındaki arabuluculuğunu pürdikkat izliyor.

ZELENSKIY İLE P’UTIN ERDOĞAN’A VE TÜRKİYE’YE G’ÜVENİYOR

Erdoğan’ın, bölgesel sorunlara karşı yıllardır b’arış içinde yürüttüğü i’lişkileri, bugün Ukrayna ve R’usya s’avaşında Türkiye’yi çok önemli p’ozisyona yükseltti. Zelenskiy de P’utin de neredeyse Türkiye dışında hiçbir ülkeye tam olarak g’üvenmiyor.

Türkiye’nin adımları, özellikle de Batılı liderler tarafından takdirle karşılanırken, Batı medyası da Ankara’nın arabuluculuk rolünün çok kıymetli olduğunu vurguluyor Ancak zaman zaman Türkiye d’üşmanları, Ankara ve Erdoğan’ın h’amlelerinin ardından ortaya çıkarak hasımlıklarının gereği tuhaf açıklamalar yapabiliyor.

ERDOĞAN KESNLİKLE B’ARIŞ MELEĞİ DEĞİL

Bild haberde, “Peki Erdoğan Ukrayna ve R’usyayı ülkesine davet ederek ne elde etmek istiyor?” sorusunu sordu Almanya’nın yakından tanıdığı s’iyaset bilimci Prof. Dr. Heinrich Oberreuter, bu soruya “Erdoğan kesinlikle bir b’arış meleği değil Erdoğan’ın içeride ve dışarıda prestij kazanmaya ihtiyacı var. Tüm bu b’arış süreci, sadece insani nedenlerle yapılmıyor dedi kendileri hiçbişey yapmazken Türkiyenin yaptıklarını kıskanmaktan başka hiçbişey yapmayan sözde dost ülke Almanya bir kez daha gerçek yüzünü ortaya çıkarmış oldu

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkiye-ABD krizi için şoke edecek açıklama! Tehlike canları AĞZINA YILAN KAÇAN ADAM İmamoğlu'na cevap CUMHURBAŞKANIMIZIN OĞLU BİLAL ERDOĞAN’DAN ŞAŞIRTAN İTİRAF: BEN BİLE BAZEN..