Auto-Created-3
09 Nisan 2024 ( 2465 izlenme )
Reklamlar

Çocuğun Verdiği İfade Herkesi Şoke Etti!

Çocuğun Verdiği İfade Herkesi Şoke Etti!

İngiltere, Bannockburn Lisesinde öğretmenlik yapan Bernadette Smith ve öğrencisi Gary Ralston arasında yaşanan ilişkiyi konuşuyor. Şu anda 17 yaşında olan Gary Ralston öğretmeni Bernadette Smith ile yaşadığı ilişkiden övgüyle bahsediyor.

Şansına inanamadığını söyleyen genç, diğer erkek öğrenciler de ona hayran ama ben biraz daha şanslıydım. Onun benimle olduğuna inanamıyorum diyor. İngiltere Bannockburn Lisesi’nde öğretmenlik yapan Bernadette Smith ve öğrencisi Gary Ralston arasında yaşanan ilişkiyi konuşuyor. Şu anda 17 yaşında olan Gary Ralston öğretmeni Bernadette Smith ile yaşadığı ilişkiden övgüyle bahsediyor.Şansına inanamadığını söyleyen genç, “diğer erkek öğrenciler de ona hayran ama ben biraz daha şanslıydım. Onun benimle olduğuna inanamıyorum” diyor

Genç kadın çocuk yaştaki sevgilisiyle yakalandığı zaman üzerinde sadece bir kot pantolon ve iç çamaşırı vardı. Buluşmak için küçük sevgilisini arabayla beklediği yerden alan tacizci öğretmen arabada 16 yaşındaki sevgilisini öperken de yakalanmış.35 yaşındaki Bernadette Smith şu anda gözaltında bulunuyor. Çocuk yaştaki biriyle ilişkiye girmek suçundan yargılanan Bernadette Smith saygınlığını ve itibarını kaybettiği gibi işini de kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya...

***
8 YAŞINDAKİ GELİN GER*EK GECESİ ÖLDÜ! ÖLDÜRMEK İSTEMEDİM ZORLAYINCA.....
8 YAŞINDAKİ GELİN GER*EK GECESİ ÖLDÜ! ÖLDÜRMEK İSTEMEDİM ZORLAYINCA...
8 YAŞINDAKİ GELİN GERDEK GECESİ ÖLDÜ! ÖLDÜRMEK İSTEMEDİM ZORLAYINCA... YAPTIĞI İĞRENÇLİĞİ ANLATTI! 
40 yaşındaki bir adamla evlendirilen 8 yaşındaki çocuk gelin, ilk gecesinde girdiği cinsel ilişki sonrasında hayatını kaybetti. 
Kuveyt gazetesi El Vatan'ın haberine göre, 'Rawan' adındaki 8 yaşınaki bir kız çocuğu, gerdek gecesi sonrasında cinsel organına meydna gelen kanama sonucu hayatını kaybetti.
CİNSEL İLİŞKİ ÖLDÜRDÜ Rawan isimli Yemenli kız, yaşı kendisinden 5 kat büyük olan adamla evlilik gecesinde yaşadığı cinsel ilişki ardından cinsel organının yırtılması sonucunda oluşan kanamadan öldü.
Kuveytliler adama ve kızın evlenmesine izin veren ailesine karşı ayaklandılar. Olay Yemen'in Suudi Arabistan'a sınır olan Hardh bölgesinde meydana geldi.
15 YAŞINDA EVLENDİRİLİYORLAR Bildirilene göre Yemendeki kızların yüzde 25'i, 15 yaşın altında evlilik yapıyor.
Ülkede 2009 yılında evlilik yaşı yasal olarak 17 olarak belirlenmişti. Ancak düzenleme 'islami kurallara uygun değil' diyerek sonradan yürürlükten kaldırılmıştı. 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türk Bakandan Arap Birliği sekreterine Tokat Gibi Cevap! FRANSA'DAN KAŞIKÇI HAMLESİ Kadın maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır. HER YERDEN SALDIRIYORLAR