Auto-Created-3
31 Ocak 2019 ( 1523 izlenme )
Reklamlar

Darbe yapılmak istenen Venezuela'ya 2 uçak dolusu altın gönderildi

Darbe yapılmak istenen Venezuela'ya 2 uçak dolusu altın gönderildi
Amerika Birleşik Devletleri'nin darbe yapmak istediği Venezuela'ya ait Rusya'da bulunan altınlar, 2 Rus uçağıyla Dubai'de nakit paraya çevrilerek ülkeye geri getirildi.
 Darbe yapılmak istenen Venezuela'ya 2 uçak dolusu altın gönderildi
Venezuela'da yaşanan yönetim krizi devam ederken Rus basını ilginç bir iddia ortaya attı.

Rus gazetesi "Novaya Gazeta" tarafından ortaya atılan iddiaya göre, Rusya'ya ait Boeing 757 tipindeki iki yolcu uçağı, Dubai'ye uğradıktan sonra Venezuela'nın başkenti Karakas'a büyük miktarda nakitle iniş yaptı.

Haberde Dubai'ye inen altın yüklü Rus uçaklarının Birleşik Arap Emirliği Merkez Bankası'na bağlı zırhlı araçlar ve bir grup yetkili tarafından karşıladığı ve ardından uçaklara büyük miktarda nakit para yüklendiği öne sürüldü.

Altınlar Rusya'da saklanıyordu
İddiaların sahibi Novaya Gazeta, bu altınların Rusya Federasyonu Merkez Bankası'nda saklanan Venezuela altınları olduğunu yazdı.

Haberde ayrıca uçağın Dubai'den kalkmasıyla, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun "Ülkeye bir milyar euro tahsis ediyorum" açıklamasının eşzamanlı olduğunu ve tesadüf olamayacağı belirtildi.

Ayrıca gazete, Venezuela'dan Rusya'ya altın götürme teşebbüslerinin Venezuela parlamentosunda da tartışıldığını hatırlattı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fikret Orman belediye başkan adayı oluyor iddiası! Şartları sağlayanlar aylık bin 907 lira  Hayır Belki Şerrin içinde Saklıdır DİVANI DELEGE ÇARPTI