Auto-Created-3
06 Ocak 2019 ( 446 izlenme )
Reklamlar

Esrarengiz Palu Ailesi Pes Artık diyeceksiniz

Esrarengiz Palu Ailesi Pes Artık diyeceksiniz



Türkiye bu aileyi konuşuyor Tam 1 haftadır Müge anlı ile tatlı sert programında izleyicileri hayretler içinde bırakan bir olay yaşanıyor izleyenler bu kadarda olmaz diyorlar Müge Anlı ile Tatlı SerttePalu Ailesi gerçekten çoğu korku dizilerinde dahi göreme yeceğimiz şeylere imza atmış.


 İşte 1 haftadır gündemi meşgul eden gizemli Palu Ailesi olayının özeti. meryem ve iki çocuğu (melike ve recep tayyip), tuncerin kapıcı dairesindeki evinde kalmaya başlıyor. bu sırada çok büyük bir şiddet uygulayarak, bu şiddetin kaynağını cinlere bağlayarak, yine ailede istediği zaman istediğini aç bırakarak müthiş bir hakimiyet sağlıyor tuncer.



bu adam aynı zamanda sadistik cinsel fantezileri olan, işkence yaparak te cavüz etmekten hoşlanan bir adam. sürekli işkence ettiği ve cinlerle korkuttuğu karısının önünde baldızına, kendi öz çocuklarına ve yeğenlerine teca vüz ediyor. erkek çocuk ve erkek yeğenine fiili livatada bulunuyor. bunları yaparken kaba etlerine iğne batırıp, makatlarına iğne sokuyor. bu çocukları ayrı odalarda, anneleri meryemi ayrı odada kilit altında tutuyor. bu sırada recep tayyip, evden iki defa kaçıyor ancak her ne hikmetse polis tarafından bu sapık adama geri iade ediliyor.



mayıs 2008de recep tayyip, bu sefer başararak evden 3. defa kaçıyor. kaçarken kendi kız kardeşi melikeyi de kurtarmak istiyor ancak beceremiyor, bir yerlerde bayılıyor. karakola teslim ediliyor, karakol nezaretinde gönderildiği muayenede vücudunun çeşitli yerlerine (özellikle kaba etlerine ve makatına) iğneler batırıldığı, te cavüze uğradığı, büyük işkenceler gördüğü ve aç olduğu doktor raporu ile belirleniyor. çocuk, bunları yapanın eniştesi tuncer ve dayısı isa olduğunu söylüyor ancak her ne hikmetse bu olayın üzerine gidilmiyor; recep tayyip yurda yerleştirilirken tuncer ve isa bu işten cezasız yırtıyor.



temmuz 2008de bu sefer tuncerin in oğlu enes, eyüp sultanda kayıplara karışıyor. yarım saat sonra bir karakolda olduğu haberi geliyor. karakola gidildiğinde aile durum örtbas etmek için "maskeli kişiler çocuğu kaçırdı" diyor. bunun üzerine çocuk, muayeneye gidiyor. muayenede çocuğun aynı kuzeni recep tayyip gibi babası tarafından işkence ve cinsel istismara tâbi tutulduğu ortaya çıkıyor. ancak bu olayın üzerine de gidilmiyor. diğer dosya ile bu dosya arasında bir bağ kurulamıyor. bu çocuk, sapık tuncere iade ediliyor. (en nihayetinde 1.5 yıl önce bir psikolog bu çocuk ve kız kardeşinin korumaya alınmasını sağlıyor ancak artık çok geç kalınmış çocukların yüzde seksen oranda akıl sağlığı bozuk).



tuncer, te cavüz ve işkencelerine devam ederken bu arada aileyi tamamen etkisi altına alıp müridi yapıyor. önce "ölen damadın ailesi sana dava açar, tüm evlerini elinden alır" diye havayı kandırıyor, evleri üstüne alıyor, sonra evleri satıyor. bu sırada havayı uyaran havanın kardeşi emine tanhal ve diğer kardeşi yusuf şipşakı "eve büyü yaptılar" diye suçlayıp aileye düşman ediyor. hazırladığı bir adamı eve gönderiyor, yaşlıca bir adam olan bu adam sanki oradan geçen mübarek bir zatmış gibi eve uğruyor, "bu evin her tarafında büyü var, benim burayı okumam lazım" diyor, aile iyice korkuyor.




bir yandan da sürekli emine tahnal, kardeşi yusuf şipşak ve öldürülen ahmetin kardeşi halitin peşlerinde olduğu mahalleye para dağıttığı, onları öldürmek istediği gibi hikayeler anlatarak aileyi yıllarca sürecek bir paranoyanın içine itiyor. bu arada ailenin şeyhi ve kurtarıcısı olarak öne çıkıyor; önce evin duvarına arapça yazılar yazarak ve tüm muskaları bularak büyüyü bozuyor, arkasından zaten sattığı evden çıkmak için kocası öldürülen meryeme çektirdiği kredi ile aldığı arabaya aileyi doldurarak "sizi kaçırıyorum" diyerek evden ayrılıyor ve aile, bir arabada yaşamaya başlıyor. arabadayken, daha önce teca vüz ettiği ama kendi yemeğine ilaç katarak erkek olarak kendisine tec avüz ettiğini iddia ettiği meryeme kafayı takıyor. paranoyanın zirvesinde olan aileyi, gördüğü her arabada "organ mafyası olan damadının akrabaları bizi takip ediyor" diye korkutup meryemi onlara haber uçurmak ile suçluyor. ağaca bağlıyor, darp ediyor, aç bırakıyor ve bunların sonucunda meryem ölüyor. meryemin kardeşi isa ile birlikte meryemi bölgede bir yere gömüyorlar.




meryem öldükten sonra 4 kişilik çekirdek aileden (ahmet, meryem, recep tayyip ve melike) yanlarında sadece melike kalıyor. bu işkenceler melike ile birlikte devam ediyor. melikeye de henüz 6 yaşındayken tecavüzz ediyor. kızın hamile kalmasından korkup karnına her gün taş bağlıyor. muhtemelen karnı iltihap kapıp şiştiği için bu sefer içindeki sübyan cinleri öldürmek için kıza ispirto ve sirke içiriyor, kızı da öldürüyor. kızı da bilinmeyen bir noktaya ailenin 4 ferdi gömüyor. ölümün sebebi olarak kıza musallat olan cinleri görüyorlar.



bu iki kişi öldükten sonra bu sefer hapishanedeki baba harunun kız kardeşi gülbaharın evine göz dikiyorlar. tuncerin önderliğinde gülbaharın evine gidip; yeğeni isa, yengesi hava ve en küçük kız ayşe melek gülbahara biber gazı sıkarak zorla boş senet imzalatıyorlar. ailenin ve başta tuncerin ceza aldığı tek olay sadece bu. 3 cinayet, 4 çocuğa tecavuz  hala cezasız kalıyor.



baba harun, hapishaneden çıkıp olanları duyunca oğlu fatih, kızı ayşe melek ve karısı havayı alıp cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunuyor. tahkikat devam ederken tuncer, aileyi yine bir şekilde avucunun içine alıyor. aile ifade değiştirirken tuncerin karşısında kalan tek kişi harun, şizofreni teşhisi ile fatihin vasiliğinde kalıyor ve onun da artık iddiaları geçersiz kalıyor.


umarım ki müge anlı, kararlı duruşuyla tunceri ve tunceri ilahları olarak görüp tüm suçlarına ortak olan bu aile bireylerini kodese tıktırmayı becerecek.





Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Nereyi kazarsan kaz fışkırıyor Türkiye’nin ihtiyacını bu ilçe karşılıyor Türkiye Kumpası Çökertmek için beklenen adımı attı! Karaciğer Yağlanmasını Bitiren Kür Tarifi GÖRENLER ŞAŞIRIYOR Haberin Detayları