Auto-Created-3
28 Aralık 2018 ( 987 izlenme )
Reklamlar

Fatih Erbakan'dan Metin Akpınar tepkisi

Fatih Erbakan 'Ankara Kulisi'nde konuştu: Metin Akpınar’ın sözleri tasvip edilemez
Akit TV ekranlarında yayınlanan Ankara Kulisi programının bu haftaki konuğu Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’dı. Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen ve Gazeteci Serdar Arseven’in sorularını cevaplayan Erbakan önemli mesajlar verdi. “Biz yapıcı muhalafet olmak üzere yola çıktık” diyen Erbakan, Metin Akpınar’ın Halk TV’deki sözlerinin asla tasvip edilemeyeceğini söyledi.
 Fatih Erbakan 'Ankara Kulisi'nde konuştu: Metin Akpınar’ın sözleri tasvip edilemez
Taha Emre ÖZDEMİR  ANKARA 

Akit TV ekranlarında yayınlanan Ankara Kulisi programının bu haftaki konuğu Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’dı. Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen ve Gazeteci Serdar Arseven’in sorularını cevaplayan Erbakan; “Biz bu yola yapıcı muhalafet olmak üzere çıktık” dedi.

Akpınar’ın söyledikleri asla tasvip edilemez
Erbakan, Halk TV ekranlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a küstahça tehditler savuran Metin Akpınar’ı şöyle eleştirdi: “Metin Akpınar açıkça Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef almıştır. Bu tür tehdit içerikli ifadeleri eleştiri kapsamında değerlendirmek mümkün değildir. Akpınar’ın sözlerini asla tasvip etmiyorum.”

Terör destekçisi Batı'dan çifte standart
Dr. Fatih Erbakan, Avrupa Birliği ve ABD'nin PKK ile FETÖ terör örgütlerine kol kanat germesine ilişkin bir soruyu cevaplandırırken de şunları söyledi: "PKK ve FETÖ gibi terör örgütlerine açık destek verenlerin Milli Görüş Camiasına neler yaptıklarını hepimiz biliyoruz. En ufak bir illegal eylemi olmayan Milli Görüş Camiasını Avrupa Milli Görüş Teşkilatına terör örgütü diyenler oradaki cefakar kardeşlerimize iftira atanlar terör örgütlerine sizin de ifade ettiğiniz gibi kol kanat geriyorlar."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Testere ve yılan YARIN SON BUNU YAPMAZSANIZ 885 TL CEZASI VAR 1 Lokması Bile Şifa İçin Yetiyor. Detaylar Namaz kılan askerden müthiş cevap!