Auto-Created-3
12 Ağustos 2018 ( 578 izlenme )
Reklamlar

İŞTE BUDUR !

İŞTE BUDUR !

İşte Vatanseverlik Budur
Japonya'dan abd ye bursla okumak için gelen bir genç, bütün yıl aynı elbiselerle dolaşmış. Bir gün gömleğinin düğmesi kopmuş ve dümenin yerine bir kola kutusunun açma halkasını takmış. Okulda alay konusu olmuş ama yine de düğme alıp takmamış.

Son sınıfta dalga geçilen bu olayın nedenini anladığında büyük bir utanç yaşamış amerika... gencin yaptığı açıklama şuymuş: Bir düğme yüzünden dalga geçtiniz. Neden bir düğme alıp dikmek yerine benimle dalga geçmenize izin verdiğimi merak ediyorsanız şunu söyleyeyim, Hiroşima da halkımı katleden bir ulkeye bir düğme parası dahi vermemek içindi.

Benim kazandığım paranın tek kuruşunu bile haketmiyorsunuz. Bu ülkeden düğme parası dahi harcamadan gideceğim için mutluyum. *Bizde de aynı bilinç oluşması dileği ile*

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Annelere Devletten En Az 6 bin 367 TL İşte aranan şartlar Keşke Önceden Bilseydik Diyeceğiniz ve Her Evde Var.. Türkiye'de de uygulansın diyenleri duyar gibiyim .Yorum sizin 'Akıllıyım' diyeni şaşırtan sözler: Bir 'deli'den Allah'a ibretlik dilekçe!