Auto-Created-3
11 Eylül 2018 ( 744 izlenme )
Reklamlar

LAHANA YAPRAĞI MUCİZESİ… BAKIN NEYMİŞ


LAHANA YAPRAĞI MUCİZESİ… BAKIN NEYMİŞ

Allah'ın yarattığı her bitkide mucizevi etkiler gizlenmiş. Birçoğunun neye iyi geldiğini belki hala çözemedik. 

Lahana yaprağının etkisi çok fazla!
Eğer sabah kalktığınızda sürekli başınız ağrıyor ise uyumadan önce
bacaklarınıza lahana yaprağı sarın ve faydasını 1 gecede görün. Allah'ın yarattığı her bitkide mucizevi etkiler gizlenmiş. Birçoğunun neye iyi geldiğini belki hala çözemedik. 

Lahana yaprağının etkisi çok fazla!
Eğer sabah kalktığınızda sürekli başınız ağrıyor ise uyumadan önce bacaklarınıza lahana yaprağı sarın ve faydasını 1 gecede görün.
Çünkü lahana yaprakları vücudumuzdan ağrıları mıknatıs gibi çeker alır. Ayrıca lahana yaprakları belirli bölgelerdeki ağrılara da çok iyi gelir.

1 Darbelere bağlı şişliklere lahana yaprağı çok faydalıdır Elinizi bacağınızı gün içinde istemsiz olarak çarptınız ve ağrılı şiş oluştu. Hemen o bölgeyi lahana yaprağı ile sarın ve bir bandaj ile iyice sıkın.
El ayak bilek bacak gibi bölgelerdeki şişlerin bir gecede geçtiğini göreceksiniz.

2 Tiroid bezine lahana yaprağı çok faydalıdır Tiroid bezindeki anormalliklerin düzenlenmesi için doğal yöntemler deneyebilirsiniz. Akşamları yatmadan önce lahana yaprağını boğazınıza sarın ve uyuyun.


3Baş ağrısına lahana yaprağı çok faydalıdır Stres ve yorgunluğa bağlı baş ağrısına karşı kafanıza lahana yapraklarını koyun ve düşmesini önlemek için şapka takın. Bir haftada etkisine inanamayacaksınız.


Tiroid bezine lahana yaprağı çok faydalıdır Tiroid bezindeki anormalliklerin düzenlenmesi için doğal yöntemler deneyebilirsiniz. Akşamları yatmadan önce lahana yaprağını boğazınıza sarın ve uyuyun.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Suudi Arabistan Başkonsolosu ülkesine kaçtı! EŞİ İÇİN DİKMİŞTİ ŞİMDİ GELİR KAPISI OLDU Türkiye'de dev rezerv! BAŞ AĞRISI YAŞAYANLAR