Auto-Created-3
19 Kasım 2018 ( 317 izlenme )
Reklamlar

Lütfen Dikkat !

Lütfen Dikkat !


Bir aile kutu içecekleri ile birlikte pikniğe giderler. Aile üyelerinden ikisi Pazartesi günü hastaneye kaldırılır ve yoğun bakım ünitesine alınır. Ve Çarşamba günü aile üyelerinden bir kız ölür.

Otopsi sonuçlarına göre ölüm sebebi leptospiroz'dır. Sebep olan bakteri tenekenin üzerinde yaşamaktadır ve içecek bardak kullanılmadan içilmiştir. Test sonuçları bakterinin tenekenin üzerine kurumuş fare idrarından bulaştığını ortaya koymuştur. Bildiğiniz gibi bu kutular depolarda saklanıyor ve genellikle hiç bir temizlik yapılmadan perakende olarak satışa sunuluyor.

Yapılan bir çalışma içecek kutularının üzerinin umumi tuvaletlerden daha kirli olduğunu ortaya koymuştur. (daha fazla mikrop ve bakteri yaşıyor) Bu nedenle kutu içecekleri tüketmeden önce mutlaka yıkayın.

MÜMKÜN OLDUĞUNCA
PAYLAŞIN ve ßU KONUDA ßİLGİLENDİRİN..

"BAŞIMA GELMEZ" DEMEYİN UMURSAMAMAZLIK YAPMAYIN DOSTLARINIZI ARKADAŞLARINIZI AKRABALARINIZI UYARIN. BUGÜN BU GENÇ KIZIMIZIN BAŞINA GELEN ALLAH GÖSTERMESIN YARIN YAKININIZIN BAŞINA GELEBILIR.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP Seçmeni İstanbul'da O'nu İstiyor PEŞ PEŞE GÜZEL HABERLER 30 Bin TL Geliri ve 40 Dairesi Var Hadsiz Sunucu Binali Yıldırım’a “Duruşunuz Yok mu?” diyince cevabını aldı