Auto-Created-3
25 Aralık 2018 ( 490 izlenme )
Reklamlar

ROTHSCHİLD'DEN TRUMP'A; "KAPAT ÇENENİ, APTAL!"

ROTHSCHİLD'DEN TRUMP'A; "KAPAT ÇENENİ, APTAL!"
Kirli ve karanlık para imparatorluğunun ve ABD derin devletinin arkasındaki aile olarak bilinen Rothschild ailesinin önemli isimlerinden David Rothschild'in ABD Başkanı Donald Trump'a Twitter'dan...
Rothschild'den Trump'a; "Kapat çeneni, aptal!"
25 Aralık 2018 Salı 01:32

Kirli ve karanlık para imparatorluğunun ve ABD derin devletinin arkasındaki aile olarak bilinen Rothschild ailesinin önemli isimlerinden David Rothschild'in ABD Başkanı Donald Trump'a Twitter'dan; "Kapa çeneni, aptal!" demesi, derinlerde yaşanan çatışmasın, dışa yansıması olarak yorumlandı!

rotsildi.jpg

"Kapa çeneni, aptal!"
ABD Başkan Trump'ın Twitter'da FED hakkında yaptığı bir paylaşıma yorum yapan milyarder David Mayer de Rothschild, "Gerçekten kapa çeneni! Başkan Trump FED ile alakalı her konuşuşunda piyasa çakılıyor." yorumunu yaptı.

David Mayer de Rothschild;  ABD Başkanı Trump hakkında "Sadece çenesini kapatıp hiçbir şey yapmamayı beceremeyecek kadar salak mı?" ifadelerini kullandı..

Bu tepki, ABD derin devletinin arkasındaki isim olarak bilinen Rothschild'lerle Trump arasında derinlerde yaşanan çatışmanın dışavurumu olarak yorumlandı..

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Amerika'dan büyük itiraf Patatesin Akciğere Olan Faydası İsrail'den Esed'e şok plan .Bu gece oldu şok plan ise ... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı